Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

FA Cup, mafia-oppgjør og Ski-VM!

Skrevet av: Moderator 14.02.2015 12:41

FA-cup, italiensk kamp med mafia-assosiasjoner og ikke minst ski-VM. Unibet har klar en forhåndsomtale med oddstips det kan være verdt å få med seg.

Vanligvis handler nyhetsbrevene våre først og fremst om kamper som foregår i helgen. Vi velger ut de mest interessante kampene og ser på morsomme statistikker. Denne uken er imidlertid litt annerledes;

Favorittene spiller mot langt svakere lag, og dessuten er det ikke Premier League. Heldigvis kommer Ski-VM oss til unnsetning etter helgen!

 

Noe skal vi uansett klare å finne også fra fotballens verden - og vi begynner i England, der 5. runde (eller åttendelsfinale) i FA Cup'en skal spilles i helgen. Manchester United fikk nok en enkel kamp og skal møte Preston, men de røde djevlene måtte ut i omkamp mot Cambridge sist, så det er neimen ikke sikkert de klarer å vinne første kamp denne gangen heller. Vi er imidlertid skeptiske til å spille på denne kampen, og det er ikke så mange andre interessante matcher heller. Vi velger å se nærmere på West Brom - West Ham;

 

Begge lag har i beste fall varierende form med en ganske jevn fordeling av seire, tap og uavgjort. Begge lag har dessuten hele 8 uavgjort på 25 kamper i Premier League, og de spilte jevnt i begge oppgjørene denne sesongen. West Ham har dog vært bedre enn West Brom i ligaen, men det har blitt uavgjort mellom disse lagene 6 av de siste 10 oppgjørene, og ikke minst 4 av de siste 5 på The Hawthornes.

Vi mener det er svært gode muligheter for at dette skjer igjen, og med 3.35 i odds på U blir dette helgens spill i FA Cup'en fra oss.

 

Den andre kampen vi velger å spille på, er Palermo - Napoli, som til og med går Live på Unibet TV. Det er Mafia-oppgjør nummer én i Italia, når Cosa Nostra møter Camorra, og når de to lagene møtes blir det ofte tøft spill og mange gule kort.

Napoli er for tiden et langt bedre lag, så vi setter litt penger på Napoli til 1.98 i odds, men vi går også for gult kort til Michel Morganella til 2.80.Morganella har hele 7 kort så langt i år, og han fikk også gult kort da lagene møttes sist.

 

Sist, men ikke minst: Neste uke begynner endelig Ski-VM i Falun! Vi har haugevis av spesialspill på VM, og et av de mest interessante er trolig Northug mot Sverige der vi mener at Northug kommer til å ta flere gull enn hele Team Sverige under Ski-VM.

Spillerne ser også ut til å være enige med oss så langt; På ett døgn har oddsen falt fra 1.75 til 1.50, så dersom du er enig bør du plassere spill fort!

I 2013 og 2011 tok Norge 8 gullmedaljer. Vi mener det blir minst 9 eller 10 i år - og kanskje også tidenes medaljefangst totalt?

 

Til tross for at det ikke er Premier League denne helgen er det likevel andre ting å spille på, og vi håper du vil bli med oss og heie frem det norske landslaget fra og med neste uke.

 

Som alltid: Lykke til!