Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNetter 2014: "Tommy Tusj"

Skrevet av: BT Karlsen 11.01.2015 15:35

Veteranen "Tommy Tusj" er en av de mest kjente og fremtredende bidragsyterne i OddsNet-historien, og viste også gjennom hele fjoråret iherdighet og holdt en imponerende kvalitet på sine tips. Juryen har derfor kåret "Tommy Tusj" til "Årets OddsNetter 2014", og han vinner dermed vinner kr 5.000 på konto hos Skrill (Moneybookers) samt en flott pokal!

"Tommy Tusj" er nok velkjent for alle som leser dette, og han gikk da også til topps i den samme kåringen helt tilbake i 2005.
Siden da var han i flere år offisiell OddsNet-tipser, men har nå lenge vært en "vanlig" OddsNet-bruker.

"Tommy Tusj" er svært allsidig og kommer med tips fra en rekke ulike idretter. I totalantall tipser han utvilsomt mest om fotball, men han utmerker seg kanskje likefullt mest med sine tips om vinteridretter og bandy. Han beviser stadig vekk sin store kunnskap om ulike idretter ved å finne gode innbringende spill, og kan vise til meget imponerende tall (119% i TBP for sine 191 tips postet i 2014).
"Tommy Tusj" ble kåret til "Månedens OddsNetter" for juli i 2014, og holdt koken jevnt gjennom hele året på en meget imponerende måte.

Vi gratulerer "Tommy Tusj" så mye med den velfortjente tittelen "Årets OddsNetter 2014"!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000  inn på spillekonto hos Skrill (Moneybookers) og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på og resultere dine spill! 
Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2014 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Skrill (Moneybookers) i tillegg til en flott pokal!

Årets OddsNetter
Dette er en hederspris som går til den brukeren vi mener har bidratt mest på OddsNet i løpet av året. Bidrag kan ha blitt ytt i form av tips og informasjon på foraene, resultatoppdateringer eller ved utarbeidelse av Spilleguider . I tillegg må brukeren vise en fin "tone" på foraene, i den forstand at man opptrer saklig og viser respekt for andre brukere og deres meninger. Den som blir kåret til Årets OddsNetter vinner NOK 5.000 og en flott pokal.