Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2014: Frankie P

Skrevet av: OddsNet 06.01.2015 23:49

Som i fjor - og tilbake i 2008 - er Frankie P. blitt kåret til Årets OddsNet-tipser, og han er dermed den første noensinne som har vunnet denne tittelen 3 ganger! Premien er NOK 5.000 og en flott pokal.

Det var lettere enn på lenge å kåre vinneren denne gang. Frankie postet i løpet av fjoråret 189 OddsNetspill og oppnådde hele 120 i tilbakebetalingsprosent (TBP), dvs i gjennomsnitt et overskudd på 20 kroner for hver hundrelapp man hadde satset på hans spill.

Totalt ble det postet 322 OddsNetspill i 2014 og TBP for disse endte på 107,5%.

Vi gratulerer Frankie så mye med tittelen!

Om noen dager får dere også vite hvem som blir Årets OddsNetter for 2014, premien er den samme for vinneren der. Her er forøvrig full oversikt over tidligere vinnere av våre kåringer: http://www.oddsnet.com/default/page/view/i/41

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 18.500 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 109. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 109 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.