Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Thomas Myhres Champions League-tips

Skrevet av: BT Karlsen 10.12.2014 13:17

Sesongens siste gruppespillrunde i Champions League går av stabelen i kveld, og mye står på spill. NordicBets ambassadør Thomas Myhre har tatt for seg tre spennende kamper kamper og gir deg her tippetips for kvelden!

Tipsene er hentet fra NordicBet-bloggen

Roma - Manchester City
Dette blir kveldens soleklart mest spennende oppgjør hvor alt står på spill for storlagene Roma og City. Utgangspunktet er som følger: Roma avanserer dersom de vinner, samme gjelder for City. Ender kampen med uavgjort vil CSKA gå videre dersom de slår Bayern München på bortebane. Skulle Bayern vinne kampen mot CSKA, vil følgende scenario gjelde ved uavgjort i Roma: 0-0 sender hjemmelaget videre. 1-1 sender City videre.

City har to nøkkelspillere ute fra kveldens Champions League-kamp: Touré er suspendert og målmaskinen Aguero er ute med kneskade. Med Aguero ute vil City savne en målgarantist og det kan bli seigt å score. Derfor tror jeg på at kampen i Roma ender uavgjort, men merk at dette er kampen hvor absolutt alt kan skje.

Tips: X @ 3.50
 

Barcelona - PSG
Barcelona og PSG er allerede videre i Champions League, men denne kampen vil handle om hvem som ender opp som gruppevinner, noe som vil gi fordel for det videre spillet i turneringen. Begge lagene er i storslaget og det ligger an til å bli en jevn og underholdende kamp. Med stjernespillere som Messi og Zlatan på banen vil jeg så absolutt sette noen kronasjer på at begge to putter mål til 5.30 i odds.

Barcelona har vunnet gruppespillet hver eneste sesong siden 06-07-sesongen, og de ligger an til å gjøre det samme i år. Barcelona tapte 3-2 borte mot PSG, men i kveld er det tid for revansje for laget fra Catelonia. Barcelona vil vinne kampen med minst ett mål og vinne gruppen sin atter en gang.

Tips: Barcelona (HCP 0-1) @1.93
 

Chelsea - Sporting
Chelsea har absolutt ingenting å spille for i denne kampen. Laget er videre i Champions League og Jose Mourinho har nevnt at kampprogrammet i desember er umennesklig og at han derfor vil spare viktige spillere. Derfor kan man forvente seg et B-preget lag mot portugiserne, selv om et B-preget Chelsea-lag ikke er noe å kimse av.

Sporting må ha minst uavgjort for å ta seg videre i Champions League, noe som absolutt er overkommelig med tanke på at Chelsea skuffet i kampen mot Newcastle og at laget ønsker å spare krefter. I tillegg tror virker det sannsynlig at Mourinho heller ser for seg Sporting gå videre enn Schalke som i kveld møter Maribor på bortebane. Sporting er ubeseiret på sine seks siste kamper og vil kjempe hardt for å ta seg videre, likevel lukter det en tam og kjedelig kamp fra Stamford Bridge. Kampen ender 0-0 eller 1-1.

Tips: Uavgjort @3.65

Gå til NordicBet for å sjekke kveldens oddstilbud! 
Har du ikke NordicBet-konto kan vi informere om at NordicBet har en fantastisk velkomstbonus på plass, eksklusivt for norske kunder. Når du oppretter en ny konto vil NordicBet matche ditt første innskudd med 100% opptil 4000 kr! Les mer her!