Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfair bokfører enda et år med rekordresultater

Skrevet av: BT Karlsen 07.08.2009 18:54

Verdenslederen innen online-spill, Betfair har fordoblet omsetningen på tre år; antall aktive kunder har økt med 150% i samme periode.

Høydepunkter for året til 30. april 2009:

* Sterk vekst i omsetning på 27% på de siste 12 månedene; omsetningen fordoblet på 3 år ved hjelp av en plan for å ekspandere internasjonalt og innføre nye produkter
* Stor fortjeneste og kontantstrøm har gitt Betfair £133 mill. i kontantbeholdning og ingen gjeld
* Hovedproduktet betting exchange gir fortsatt et bærekraftig konkurransefortrinn
* Justert driftsresultat før avskrivning på £72 millioner, en økning på 29% fra 2008, til tross for betydelige investeringer
* Oppkjøp av TVG Network gjør Betfair til markedsleder innen lovlige online hasardspill i USA
* Internasjonale kunder står nå for 49% av den totale omsetningen (2008: 44%)
* Stadige investeringer i teknologi gir mulighet til å håndtere et gjennomsnitt av 6.4 millioner transaksjoner hver dag


Betfair kunne glede seg over nok et år med sterk vekst. Gruppeomsetning steg med 27% til £303 mill. og Betfair kunne høste fruktene av en treårig investeringsplan for produktsortiment og internasjonal virksomhet.

Et komplett tilbud innen sportsbegivenheter, og den tilliten kunder har til sikkerheten på Betfairs
øremerkede midler, tiltrakk et rekordstort antall brukere til selskapets nettsted. Antallet aktive brukere økte til 652,000, en økning på 25% fra forrige år. Betfair har nå £240 mill. i kundemidler innestående på øremerkede konti.

Gruppen gjorde det bra innen alle sine forretningsområder
Omsetning innen sport økte med 20%, hvilket gjør Betfair til den største online sportsaktøren i
Europa. Selskapet hadde også 31% vekst i omsetning i spillsektoren, grunnet lanseringen av  Arcade og andre nye produkter. Mye av Betfairs vekst har kommet fra kunder utenfor Storbritannia, som bidro med 49% av den totale omsetningen siste år, en økning på 44% fra 2008. I Australia har fjerning av et forbud mot reklame ført til 40% omsetningsøkning.

I USA har Betfairs $50 millioners kjøp av TVG Network, det største lovlige hasardspillforetaket i Amerika, gjort selskapet i stand til å kunne utnytte eventuelle endringer i lovgivningen til sin fordel. Selskapet er nå registrert i Storbritannia, Italia, Malta, Tyskland, Østerrike, USA og Australia, og forsetter å arbeide med styresmakter over hele verden for å promotere en samordnet tilnærming til videre liberalisering av hasardspillmarkedene.

David Yu, øverste leder av Betfair, uttalte:
"Dette har vært et år med fenomenal suksess for Betfair. Vi har holdt oss til en strategi av bærekraftig langtidsvekst, selv i nedgangstider. Vårt kompromissløse fokus på å skape verdi for kunden, våre betydelige investeringer i teknologi og den viktighet vi tillegger myndighetskrav og kontroll, gjør at foretaket er godt posisjonert for å ta en ledende rolle på verdensbasis. Vi vil fortsette ekspansjonen inn i internasjonale markeder og nyskapning med populære nye produkter, og jeg ser fram til nok et spennede år."

Stephen Morana, økonomidirektør, sa:
"Vi gleder oss over at vår treårige investeringsplan har vært slik en suksess. I denne perioden har virksomheten vokst til dobbelt størrelse. Vi mener at den gode regnskapsbalansen, uten gjeld, gir oss meget gode muligheter til å utnytte videre muligheter som de skulle dukke opp, spesielt vårt nye virksomhet i USA og planlegging fram mot verdensmesterskapet i 2010.