Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

RBK-fansen vinner!

Skrevet av: Moderator 22.05.2014 00:26

Guts.com tror Rosenborgfansens kampanje om å fjerne trener Per Joar Hansen lykkes! Spilleselskapet har Perry som favoritt til å bli den første Tippeligatreneren som forlater jobben sin. Les kort hva Guts mener om Perry og alle hans trenerkollegaer i Tippeligaen!

En av Norges fremste oddssettere har ikke stor tro på at Per Joar Hansen blir sittende lenge. At RBK-trenerens tid snart er over gir bare 2,50 i odds. Spillselskapet Guts.com har nemlig satt odds på hvilken Tippeliga-trener som forlater klubben sin først i 2014-sesongen. "Per Joar Hansen trener for øyeblikket et lag som underpresterer. Resultatene så langt er rett og slett ikke gode nok for en klubb av Rosenborgs størrelse".

Det sier Runar Endestad, som er oddssetter i det norskeide spillselskapet Guts.com.


" Hansen må snu skuta fort rundt for at ikke støyen rundt klubben skal bli høyere og høyere. Rosenborg har i tillegg en historie etter Nils Arne Eggen, der de ikke gir trenerne veldig god tid når resultatene uteblir. Det er heller ikke et godt tegne at egne supportere allerede er så misfornøyde", forklarer Endestad om årsaken til at RBK-sjefen får så lav odds.


Moldes Tor Ole Skullerud og Viking-trener Kjell Jonevret er de to trenerne som sitter tryggest. Setter du en tusenlapp på at en av de to slutter, får du igjen hele 75.000 kroner! "Mens Solskjær sliter i Cardiff har hans etterfølger Skullerud levert fra dag 1. Molde-treneren og Vikings Kjell Jonevret er de to som sitter tryggest i Tippeligaen. Jeg opplever dessuten Molde-eierne Røkke og Gjelsten som langt mer langsiktige enn hva tilfellet er i Rosenberg", sier oddssetter Runar Endestad i Guts.com.


Her er oddsen fra Guts.com over samtlige Tippeliga-trenere:


Per Joar Hansen, Rosenborg 2.50 i odds

Sliter i motbakke etter hjemmetap mot Stabæk og Molde og slapp forestilling mot Sarpsborg mandag. Supporterne murrer. Vanskelig bortekamp mot Strømsgodset til helgen.


Jan Jönsson, Aalesund 3.75 i odds

Har ikke fått det til å svinge med Aalesund i år, og han satt også lenge på gjerdet i vinter. Også han er i en posisjon der enten han eller klubben sier at nok er nok om resultatene fortsetter i samme spor. Lider voldsomt av at Hamed-Allah er borte.


Asle Andersen, Sandnes Ulf 6.50 i odds

Har trent Sandnes Ulf i mange år nå. Ligger fortsatt under streken, og det blir naturlig nok spekulasjoner om resultatene uteblir. En trener som nok sitter trygt, men som også lever farlig med bakgrunn i tabellposisjonen.


Rikard Norling, Brann 8.50 i odds

Også her har resultatene uteblitt og prestasjonene er for variable. Har gitt mange unge spillere sjansen og kommer nok til å få betalt for det i lengden. Trolig er dette en del av en langsiktig plan fra Brannledelsens side, men det har allerede vært spekulasjoner om Norling er i svenske AIKs planer som neste trener.


Jostein Grindhaug, Haugesund 12 i odds

Har tatt Haugesund omtrent så langt det er mulig å ta de. Ligger nå sist i Tippeligaen og spekulasjonene vil komme om de fortsetter i samme tralten. Haugesund kan etter hvert trenge friskt blod, og Grindhaug kan være lysten på større oppgaver selv. Han er imidlertid Mr. Haugesund og sitter trolig veldig trygt.


Jonas Olsson, Sogndal 20 i odds

Sitter trygt så lenge Sogndal leverer så stabilt som de gjør nå.


Magnus Haglund, Lillestrøm 20 i odds

Var en av de trenerne som levde farlig midt i fjorårssesongen, men det har løsnet betraktelig i år. Sitter trygt så lenge Lillestrøm leverer på dette nivået.


Ronny Deila, Strømsgodset 25 i odds

Har oppnådd fantastiske resultater med Strømsgodset, og sitter derfor så lenge han vil i Drammensklubben. Får likevel såpass lav odds fordi det kan være en fare for at en større klubb utenfor Norge fatter interesse for ham.


Bob Bradley, Stabæk 25 i odds

Han gjort en strålende jobb i Stabæk. Han har et stort internasjonalt navn, og kan fort bli snappet opp av en større klubb.


Brian Deane, Sarpsborg 08 30 i odds

Leverer gode resultater med Østfoldklubben. Kan være aktuell for en utenlandsk klubb etter hvert, noe som også trolig er ambisjonene hans.


Kjetil Rekdal, Vålerenga 40 i odds

VIF har løftet seg betraktelig denne sesongen, til tross for dårlige økonomiske vilkår. Er avhengig av å ikke miste toppscorer Kjartansson for å holde resultatene ved like, men det er utenfor Rekdals hender. Sitter trygt og godt.


Jan Halvor Halvorsen, Bodø/Glimt 50 i odds

Har gjort en meget god jobb med Bodø/Glimt som var et lag som hadde famlet nærmest i blinde i mange sesonger. Cruiset gjennom 1. divisjon forrige sesong, og har fortsatt å levere gode resultater i Tippeligaen. Sterkt å slå Brann i Bergen på selveste 16. mai. Sitter trolig trygt selv om det skulle bli nedrykk.


Mons Ivar Mjelde, Start 50 i odds

Blir lett undervurdert i jobben han har gjort med Start. Tok over et lag som kjempet mot nedrykk, og har utviklet laget i en positiv retning. Prøver å spille fin fotball og får resultater av det. Er bare et par forsterkninger fra å lede et lag på øvre halvdel av tabellen. Får tid og rom til å jobbe som han vil.


Dag Eilev Fagermo, Odd 50 i odds

Har virkelig løftet Odd til nye høyder, godt hjulpet av et fantastisk junioropplegg. Sitter så lenge han selv vil eller til en bedre klubb kommer og plukker ham


Tor Ole Skullerud, Molde 75 i odds

Har tatt fundamentet Solskjær bygget opp og utviklet det videre. Han har utvilsomt satt sitt preg på laget med smarte signeringer og en attraktiv spillestil. Laget har levert resultater fra dag 1, og seiler opp som en av de virkelig hete gullfavorittene. Har trygghet i en klubbledelse som tenker langsiktig og som står godt rustet økonomisk. Skullerud er en perfekt match for Molde  - og Molde er en perfekt match for Skullerud.


Kjell Jonevret, Viking 75 i odds

Han er på mange måter blitt Mr. Viking. Både laget, og klubben som helhet, har tatt store steg under ledelse av den sympatiske svensken. Klok taktisk, god på transfermarkedet og fronter Viking på en utmerket måte. Ingen tvil om at han er riktig mann for Viking i lang tid fremover.