Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter mars: "Black"

Skrevet av: BT Karlsen 07.04.2014 12:56

OddsNet premierer og hedrer hver måned en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det. For mars falt valget vårt ned på "Black". Hans flotte innsats forrige måned førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Black" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

For de aller fleste OddsNettere trenger nok ikke "Black" noen nærmere introduksjon. Han er en av våre aller beste "gode, gamle travere", og har i årrekke har vært blant våre mest ivrige og viktigste bidragsytere. Han har gått til topps i en rekke kåringer opp gjennom årene, og ble da også årets OddsNetter så sent som for 2013.
Det er nok noen og enhver som har fulgte noen av hans tips og har han å takke for penger inn på spillekonto, så også i foregående måned hvor han som vanlig imponerte med mange gode og innbringende tips.
Vi ønsker med dette igjen å takke og belønne "Black" for hans gode og utrettelige innsats, og har derfor kåret "Black" til "Månedens OddsNetter" for mars 2014.

 

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i mars og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for april ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under.
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på at du selv må resultere dine spill!

Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2014 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!