Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNetter 2013: "Black"

Skrevet av: BT Karlsen 07.01.2014 20:45

Rutinerte "Black" har i en årrekke bidratt særdeles positivt med enormt mange gode tips og andre innlegg her på OddsNet, og viste også gjennom hele fjoråret en imponerende iver og iherdighet. Juryen har derfor kåret "Black" til "Årets OddsNetter 2013", og han vinner dermed vinner kr 5.000 på konto hos Skrill (Moneybookers) samt en flott pokal!

Veteranbrukeren "Black" er nok velkjent for de aller fleste lesere, og han gikk da også til topps i den samme kåringen tilbake i 2009.

"Black" er utvilsomt mest kjent for sine tips og andre innlegg innen hestesportens verden, det være seg både trav og galopp. Han beviser stadig vekk sin store kunnskap om området ved å finne gode innbringende spill.
Det er en noe manglende resultering av spill i "Mine spill"-funksjonen, men "Black" har over mange år bokført gode tall. Ikke minst har han også bidratt svært mye utover selve tipsene gjennom å poste resultater, informasjon og kommentarer til andres tips med mere.

"Black" ble kåret til "Månedens OddsNetter" for juni i 2013, og holdt koken gjennom hele året på en meget imponerende måte.

Vi gratulerer "Black" så mye med den velfortjente tittelen "Årets OddsNetter 2013"!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000  inn på spillekonto hos Skrill (Moneybookers) og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på og resultere dine spill! 
Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Skrill (Moneybookers) i tillegg til en flott pokal!

Årets OddsNetter
Dette er en hederspris som går til den brukeren vi mener har bidratt mest på OddsNet i løpet av året. Bidrag kan ha blitt ytt i form av tips og informasjon på foraene, resultatoppdateringer eller ved utarbeidelse av Spilleguider. I tillegg må brukeren vise en fin "tone" på foraene, i den forstand at man opptrer saklig og viser respekt for andre brukere og deres meninger. Den som blir kåret til Årets OddsNetter vinner NOK 5.000 og en flott pokal.