Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2013: Frankie P.

Skrevet av: OddsNet 03.01.2014 09:39

For tredje året på rad er det en "tennistipser" som blir kåret til Årets OddsNet-tipser, denne gang Frankie P. Han postet i løpet av fjoråret hele 429 OddsNetspill og endte opp med en tilbakebetalingsprosent ("ROI") på 106,74. Han vinner dermed kr. 5.000 og en nydelig pokal!

Det er andre gang Frankie P. vinner denne kåringen da han gjorde det samme i 2008. Han er dermed den tredje som er oppe på to slike titler. De to andre er Giacobbo som vant i 2006 og 2007 og Stigis som vant i 2011 og 2012. Her er full oversikt over tidligere vinnere av våre kåringer: http://www.oddsnet.com/default/page/view/i/41

NevnteStigis var ikke langt unna tittelen denne gangen heller siden han oppnådde hele 110,06 i TBP for 2013, men han hadde et såpass lavere antall OddsNetspill (63) at han ble rangert bak Frankie P. denne gangen. Også Ragnar G gjorde sine saker bra i fjor med 105,64 i TBP på sine 69 OddsNetspill.

Alt i alt ble det postet 637 OddsNetspill i 2013 med en TBP på 101,65. Dette er en drøy prosent bedre enn i 2012 og antall spill hadde også økt ift. året før. Vi takker alle OddsNet-tipserne for innsatsen, og satser på at den positivie utviklingen fortsetter i 2014!

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 18.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 109. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 109 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.