Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

"bluebird" ny offisiell OddsNet-tipser

Skrevet av: OddsNet 11.09.2013 10:24

Vi har i dag gleden av å lansere "bluebird" som offisiell OddsNet-tipser! Han har i mange år imponert på våre fora med sine fotballkunnskaper, og da kanskje spesielt i de lavere divisjoner på de britiske øyer.

Vi har bedt ham skrive en liten presentasjon av seg selv, og her følger den:

"Jeg er en kar fra Nordland som nærmer meg halvveis til 100 år. Har bodd litt rundt omkring i Norge, men vi har vel slått oss ned på Sørlandet for godt nå tenker jeg. På fritiden prøver jeg å følge med på så mye som mulig innen fotball uten å ha noen spesiell favorittliga, men som de fleste gutter som vokste opp med tippekamper på NRK fikk man jo et favorittlag og mitt ble Wolverhampton. Når man da i tillegg har et lite øye til bruntrøyene fra Mo her hjemme i Norge har det blitt langt mellom jubelropene i det siste, uten at man kan gi opp håpet på bedre tider av den grunn. Tipping og senere oddstipping har jeg syslet med så lenge jeg kan huske, og mine tips her på OddsNet vil nok fortsatt komme fra fotballen."

Vi ser frem til å følge med på bluebirds OddsNetspill fremover, og ønsker ham lykke til!

Under kan den som lurer på hva OddsNetspill og OddsNet-tipsere finne mer informasjon om disse begrepene:

* OddsNetspill er de oddstips som postes på foraene av våre offisielle OddsNet-tipsere og i tillegg merkes med "OddsNetspill" i overskriften. Her kan dere se hvem som er aktive og offisielle OddsNet-tipsere akkurat nå.

* OddsNetspillene går inn i OddsNets regnskap og alle OddsNetspill fra oppstarten i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 18.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 109. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake ca 109 kroner for hver hundrelapp man satset.

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.