Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter august: "Sjo"

Skrevet av: BT Karlsen 06.09.2013 14:41

Hver måned hedrer og premierer OddsNet en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det. For august falt valget vårt ned på "Sjo". Hans gode innsats den siste tiden førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Sjo" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

Det er virkelig en veteran vi vil hedre denne måneden.
"Sjo" gjorde seg positivt bemerket helt tilbake i OddsNets "barndom", og var en av de første som fikk tittelen "Månedens OddsNetter" for nesten 10 år siden. Siden var han i flere år offisiell OddsNet-tipser. 
Etter en lang pause gjorde "Sjo" et meget hyggelig comeback her på OddsNet sent i fjor, og han har til vår store glede holdt koken gående siden med stor suksess.

"Sjo" imponerer stadig med sine gode kunnskaper om og tips i fra en rekke til dels svært ulike idretter, og allsidigheten viser seg ved at han kan komme med tips på alt i fra sjakk til rugby, vintersport og volleyball. Majoriteten av tipsene kommer dog fra fotballen, men da selvsagt fra svært mange ulike land og ligaer.

Det er på høy tid at vi igjen belønner hans gode innsats, så vi har kåret "Sjo" til "Månedens OddsNetter" for august 2013.

 

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i august og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for september ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Husk på og resultere spillene dine!
Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!