Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter juli: "bluebird"

Skrevet av: BT Karlsen 04.08.2013 13:08

Hver eneste måned hedrer og premierer OddsNet en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det ved å være aktiv og poste tipsinnlegg. For juli falt valget vårt ned på "bluebird". Hans imponerende gode innsats på her på OddsNet i juli førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "bluebird" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

Juli var for mange en stille feriemåned, men mens andre "lå på latsiden" var "blubird" særdeles aktiv her på OddsNet. Han postet ivrig et stort antall innbringede tipsinnlegg, og imponerte særlig med fin teft på livespillforslag han la ut.
"blubird" har gjort seg positivt bemerket i en årrekke her på OddsNet med sine gode fotballtips og analyser, som kommer fra svært mange ulike land og ligaer.
"bluebird" har vunnet en månedstittel fra tidligere for noen år siden.
Det er på høy tid at vi igjen belønner hans gode innsats, så vi har kåret "blubird" til "Månedens OddsNetter" for juli 2013.

 

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i juli og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for august ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!