Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ny sjanse til å bli med i OddsNet-ligaen!

Skrevet av: BT Karlsen 18.07.2013 13:05

Sesongstarten for den 20. sesongen av vår populære kontinuerlig pågående konkurranse OddsNet-ligaen nærmer seg, men vi har fremdeles noen ledige plasser vi gjerne vil fylle opp først. Nå har du en ny sjanse til å bli med på moroa, for det kjøres en ekstrakvalifisering i neste uke - meld deg på nå!

OddsNet-ligaen er en konkurranse der du selv bestemmer du hva du vil tippe på! Du vet selv best hvilken sport du kjenner og kan hente spilleobjekter ifra som du kan skrive tips om, og kan velge helt fritt hvilket oddsobjekt du vil satse på.

 

OddsNet-ligaen er en tipsekonkurranse, ikke en tippekonkurranse, for en viktig del av konkurransen er at du presenterer spilleobjektene dine som tipsinnlegg på vårt forum.

 

Du vil hver runde møte en av de andre ligamotstanderne til kamp ansikt mot ansikt. Du kan tipse om to spill i hver runde, og den som har tipset om spilleobjektene med høyest odds sammenlagt som har gått inn, vinner kampen - enkelt og greit!

Har du tid til å skrive to begrunnete tips i løpet av uka, så har du tid til å være med i OddsNet-ligaen!

  

OddsNet-ligaen består av en Eliteserie, tre 1. divisjonsavdelinger og seks 2. divisjonsavdelinger. En sesong går over 10 uker, og etter hver sesong er det opp- og nedrykk mellom divisjonene.

Nykommerne må starte i 2. divisjon, men er du dyktig og heldig kan du komme deg opp i Eliteserien på bare 2 sesonger!

I Eliteserien vanker det fine premier, og ligamesteren vinner NOK 5 000,-. Det er imidlertid muligheter til å vinne fine premier uansett hvilken divisjon en befinner seg i. Alle avdelingsvinnere får premier, og det er også flere premier en kan vinne bare ved å delta!

 

Så meld deg på i dag ved å sende en e-post til   bt@oddsnet.com, og benytt denne sjeldne sjansen til å bli med på moroa i OddsNet-ligaen! I e-posten tar du med ditt kallenavn på OddsNet og fullt navn.

 

Påmeldingen er åpen for absolutt alle, uansett om du har deltatt tidligere eller ikke. De som falt ut av ligaen etter sist sesong har også full anledning til å melde seg på igjen.

 

Det er begrenset med plasser i denne kvalifiseringsrunden, som vil bli arrangert i neste uke, der konkurranseuka går fra tirsdag 23. til søndag 28. juli. (OBS! Starter tirsdag mot vanligvis mandag, for at flere skal få sjansen til å være med)
 

Påmelding må skje senest innen førstkommende mandag, 22. juli kl.20:00, for da trekkes kvalifiseringskampene.

 

Her er det først til mølla-prinsippet som gjelder, så når kvalifiseringen er fulltegnet er det for sent å melde seg på og det kan skje når som helst.

Så ikke nøl, meld deg på nå ved å sende en e-post til   bt@oddsnet.com!


Planlagt oppstart av sesong 20 i OddsNet-ligaen er i uke 31, med konkurranseperiode i 1. ligarunde fra 29. juli til 4. august.