Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Djokovic og Murray på vei mot drømmefinale!

Skrevet av: Moderator 02.07.2013 18:32

To av de store forhåndsfavorittene, Djokovic og Murray, har imponert så langt og har ennå til gode å avgi sett. Med Federer og Nadal ute, forventer nær sagt alle at Wimbledon-trofeet ender i hendene på en av disse to.

Unibet's ekspert, Jan Frode Andersen, har kommet med jevnlige tips gjennom hele turneringen og har også 
analysert morgendagens kvartfinaler på herresiden;

Djokovic - Berdych:
Djokovic er fortsatt min store favoritt og overbeviste mot Haas. Serberen har fortsatt ikke tapt et eneste sett i årets Wimbledon.

Berdych har hatt en meget tøff trekning, men har også overbevist selv om tsjekkeren var ille ute mot Tomic og burde tapt det første settet. Innbyrdes leder Djokovic hele13-2, men tapte siste oppgjør i Roma i mai og tapte også deres eneste oppgjør på gress i Wimbledon i 2010.

Det første settet vil være meget avgjørende og jeg tror på Djokovic i 3 eller 4 sett fordi han beveger seg vesentlig bedre enn Berdych. 3-1 i sett til 2,85 i odds er attraktivt, men Livebetting er et must.

Murray - Verdasco:
Murray var imponerende sterk i hodet da Youhzny hadde 5-3 og settball i 2.sett, og skotten spilte gigantisk på de viktigste poengene. Murray har vært enda mer stabil i år sammenlignet med tidligere Wimbledon-turneringer og har ennå ikke tapt et eneste sett. Skotten leder 8-1 innbyrdes, men disse to har ikke møttes siden 2009. Verdasco sin eneste seier kom på den største arenaen i Australia Open i 2009. Spanjolen har sneket seg frem til en kvartfinale fullstendig under radaren og har kun tapt et eneste sett sålangt og det var 1.sett i 1.runde mot Malisse.

Murray er mye sterkere i hodet og selv om Verdasco kan ta et sett tror jeg mest på 3-0 Murray som gir 1,65 i odds. Alternativt 3-1 Murray som gir 3,15, dersom man tror skotten får litt nerver eller at Verdasco transer i et sett. Men Murray går uansett til semi!

Janowicz - Kubot:
Oddsen for at to polakker skulle gå til kvarten i Wimbledon hadde vært så høy at ingen trolig hadde våget å tilby
den. Nå er det blitt en realitet og dette er første oppgjør mellom Janowicz, den nye stjernen, og Kubot, Polens beste spiller i en årrekke.

Det er 8 års aldersforskjell på disse og det tror jeg vil spille en vesentlig rolle for kampens utfall. Kubot med sine 31 år vil bruke mye lenger tid på å hente seg inn etter den tøffe 5-setteren mot Mannarino og Janowicz er dessuten en mer komplett spiller som vil stresse Kubot så mye at han ikke vil greie å få spille sitt eget spill.

Janowicz i 4 eller 5 sett da jeg tror det vil bli mye nerver i dette prestisjeoppgjøret. Livebetting er et must og en god mulighet da Kubot gir 4,4 i odds fra start.

Ferrer - Del Potro:
Ferrer har slitt seg gjennom den første uken og spilt seg i form. Det virker aldri som Ferrer kan bli sliten på en tennisbane og han slet både Dolgopolov og Dodig i senk og nå begynner gresset å passe spanjolen. Glem heller ikke at Ferrer burde slått Murray i fjorårets Wimbledon.

Ferrer er lett å undervurdere på gress, men Del Potro fikk seg en real leksjon i fjor på Wimbledon (36 26 26) og synes det er ubehagelig å møte Ferrer som leder 6-2 innbyrdes. Del Potro har ikke slått Ferrer siden 2009 og det lover ikke godt for argentineren. På den annen side har ikke Potro tapt et eneste sett i de fire første rundene, men har hatt en lett trekning.

Del Potro har også slitt med kneet og har vært skadet litt hvert eneste år siden han vant sin eneste Grand Slam i 2009. Del Potro spilte fantastisk gresstennis mot Federer i OL ifjor (17-19 tap i 3.sett) og har spillet til å slå Ferrer, men jeg tror beina til Del Potro blir for lange og hans eneste mulighet blir en seier i 3 strake sett. Ferrer 3-0 og 3-1 i sett gir begge 4 i odds og er det jeg tror mest på.

Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra Jan Frode Andersen