Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Typisk giantkiller-reaksjon!

Skrevet av: Moderator 29.06.2013 13:11

Sergiy Stakhovsky feide selveste Wimbledon-kongen Federer av banen i 2.runde, men fikk en erketypisk reaksjon og forsvant på hodet ut for Melzer allerede i runden etter. Får vi en ny skrell eller klarer Unibet/Jan Frode Andersen å gi deg nye og godt krydrete tips?

Jeg har fortsatt klokketro på en drømmefinale mellom Djokovic og Murray og begge har overbevist sålangt. Spesielt backhanden til Murray har vært hinsides god. Murrays motstander er ennå ikke klar på grunn av regn, men det er meldt tørt vær denne helgen. Dermed har jeg tro på at arrangøren er i rute etter lørdagens kamper og fortsatt slipper å benytte 'Middle Sunday' som normalt sett er spillefri, men som har blitt benyttet 3 ganger i tidligere år for å kunne spille alle 4.runde kamper mandag.

Det er svært mange interessante oppgjør i lørdagens kamper, men etter at hele 15 seedede spillere er forsvunnet ut av turneringen er jeg blitt meget forsiktig og prioriterer Livebetting så ofte jeg kan. I herreklassen har i tillegg hele 9 spillere trukket seg på grunn av skader og det er ingen tvil om at gresset er raskere og glattere i årets Wimbledon turnering. Dermed blir det enda viktige å bevege seg optimalt og ingen beveger seg bedre enn Djokovic og Murray.


Disse kampene synes jeg er mest interessante:


Dolgopolov - Ferrer:

Ferrer har slitt seg gjennom 2 åpningskamper uten å overbevise, men greier han å overleve frem til kvarten blir han meget farlig for da er mye av gresset slitt bort og banene blir en blanding av grus og hardcourt. Været vil avgjøre mye og tørre værforhold passer spanjolen bra. Dolgopolov er fullstendig uforutsigbar og er normalt sett et 'betting mareritt'. 3,6 er litt lavt på Dolgopolov fra start, men dette kan bli ubehagelig for Ferrer. Livebetting vil gi muligheter i dette oppgjøret. Ferrer leder innbyrdes 5-1, men server supertalentet Dolgopolov bra kan det komme en overraskelse her.

Lopez - Haas:

Lopez spiller 1 eller 2 sensasjonelt bra turneringer per år og er meget uforutsigbar. Spanjolen overbeviste forrige uke med en tittel på gress og har vært meget god i sine 2 første kamper i Wimbledon også med en tøff trekning. Haas har hatt en meget enkel trekning, men har hatt sin beste sesong og kan spille bra på alle underlag. Men Haas er 35 år og skaderisikoen hans er høy. Dette bør bli meget jevnt og mye er avhengig av hvor godt Lopez server. Spanjolen har spillet til å slå alle unntatt de 4 beste på gress. Lopez +2,5 i odds til 2,08 er attraktivt, men Livebetting er tryggest da Lopez har spilt mye tennis de siste 10 dagene. Innbyrdes står det 1-1, men Lopez vant siste oppgjør inne på rask hardcourt i Memphis i februar iår.

Sijsling - Dodig:

Kanskje det mest åpne oppgjøret i dagens kamper. Dette er to spillere som jeg tror vil kunne overraske i de nærmeste årene. Begge liker seg på gress og raske baner og ingen har vært i 4.runde i en Grand Slam så den med tøffest nerver går frem. Sijsling imponerte voldsomt mot Raonic, mens Dodig hadde litt flyt da Kohlschreiber skadet seg. Livebetting er et must fra start. Denne kampen går minst til 4 sett.

Forøvrig tror jeg Djokovic vinner i 3 eller 4 sett mot Chardy,men finner ingen bets jeg liker da 19 x pengene er for høyt.


Gasquet-Tomic holder jeg meg helt unna. Gasquet har skuffet meg hver gang jeg tror han skal gå langt og Tomic har levert under forventninger i lang tid nå. Begge har dog et perfekt spill for gress og det bør bli et meget severdig oppgjør.


Del Potro vil slå en utslitt Zemlja,men beina til Del Potro er så lange at jeg tror han vil slite mot de aller best på gresset.


Dagens tips nådde Moderator først en halvtime etter dagens første kamper startet, men vi tar likevel med Unibet sin tipser Andersens tanker rundt kamper som allerede er inne i sett 2 når dette skrives:


Nishikori slår Seppi, men det kan bli jevnt og 1,34 er lav verdi så jeg holder meg unna, men japaneren nærmer seg topp 10og har et spill meget velegnet for gress. Nishikori kan gå overraskende langt i årets turnering!


Nadal's side av tablået har åpnet seg helt og Paire har sin livs mulighet hvis han holder nervene i sjakk mot farlige Kubot. 1,3 på Paire er for lavt, men Livebetting vil gi muligheter fordi nervene vil ligge tykt utenpå begge gutta. Jeg er faktisk mer fristet til å sette på Kubot til 3,4 fordi polakken er tøff i hodet og har gått langt både i French og Wimbledon tidligere.


Gulbis har en unik mulighet til å nå sin første kvartfinale og bør slå Verdasco, men latvieren er den spilleren som har skuffet meg mest i de siste to årene. Gulbis er håpløst ustabil og jeg våger ikke å sette penger på ham selv om han kan slå alle på en god dag.


Monaco slår De Schepper og argentineren er en undervurdert spiller på gress. Han er meget bevegelig og kan med litt medvind gå til sin første kvartfinale i Grand Slam.