Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

- Djokovic med tidenes trekning!

Skrevet av: Moderator 22.06.2013 15:53

Det mener i hvert fall Unibet's tennisekspert, Jan Frode Andersen. Djokovic slipper både Federer, Murray og Nadal på sin side av tablået, noe som gir ham en kjempefordel i kampen om Wimbledon-tittelen.

Djokovic:
Verdenseneren slapp altså både Nadal, Federer og Murray på sin side av Wimbledon-tablået eller tilsammen 30
Grand Slam titler som trioen deler mellom seg. Djokovic har som vanlig droppet oppvarmingsturneringer til Wimbledon da han vet at gresset passer ham utmerket og at serberen vil trenge minimalt med tid for å bli vant med det raske og lavtsprettende gressunderlaget. I tillegg trengte trolig serberen litt ekstra tid for å legge bak seg det smertefulle 5-setts nederlaget mot Nadal i Paris.

I den første uken tror jeg serberen glir enkelt gjennom, men kan muligens vise litt åpningsnerver mot tyske Mayer som har hatt meget gode kamper på gress og var i kvarten i Halle, men som har vært sjanseløs mot Djokovic i 3 tidligere oppgjør.Tøffest blir det trolig mot gress-spesialist Lopez, men serberen liker spillestilen til spanjolen og også det bør gå greit.

Det eneste store finalehinderet for Djokovic blir Berdych i en sannsynlig kvartfinale. Tsjekkeren slo Djokovic i semifinalen i Wimbledon i 2010. Trekningen tatt i betrakning så er Djokovic den store favoritten og jeg tror det kun er Federer, Murray, Nadal og Berdych som er i nærheten av å true ham. 

Nadal:
8 Grand Slam titler i Paris og hele 12 totalt i en alder av 27 forteller alt om hvilket unikum Rafael Nadal er.
Spanjolen påførte trolig Djokovic hans mest smertefulle nederlag i historien i semifinalen i Paris og nettopp slike kamper kan krype under huden på Djokovic.

Nadal har vært i 5 Wimbledon-finaler og vunnet 2 og blir absolutt å regne med også i år. Skal man slå Nadal i Wimbledon så er sjansene størst den første uken hvor gresset er lavtsprettende og raskt. Hvis det i tillegg regner endel vil Nadal slite. Spanjolen har imidlertid null motstand i de 2 første rundene, men skal passe seg for den meget talentfulle franskmannen Paire i 3.runde og også for en meget forbedret Wawrinka i 4.runde. Sveitseren er i finale i oppvarmingsturneringen i Hertogenbosch.

Nadal har fått den verst tenkelige trekningen i årets Wimbledon med Federer i kvart og Murray i semi. Jeg tror
dette blir for tøft selv for unikumet Nadal.Murray:

Skotten vant oppvarmingsturneringen i Queens og slo sterke Tsonga og Cilic der etter et skadeavbrekk som kostet ham French Open. Det lover godt for Murray som imponerte voldsomt på gresset i fjor med seier i OL og finale i Wimbledon hvor han var bedre enn Federer i store deler av kampen.

Gress passer veldig godt spillestilen til Murray og 4,5 i odds er fristende, men det som bekymrer meg er skadeavbrekket. Murray har fått trekningen han ønsket seg og glir lett frem til kvarten hvor Tsonga blir en
meget tøff nøtt å knekke. Slipper Murray tøffe kamper den første uken er sannsynligheten stor for at han blir første brite på 77 år som vinner Wimbledon.Federer:

Man skal aldri undervurdere regjerende mester Federer som trolig er historiens beste gresspiller. Sveitseren slet seg frem til nok en tittel i Halle og den gjorde nok godt for selvtilliten, men jeg har ikke den gode følelsen for Federer i år.

Jeg tror rett og slett han har blitt for gammel og at ryggen er litt stivere og at kroppen trenger for lang tid på å hente seg inn etter tøffe kamper. Det å møte Nadal allerede i en kvartfinale er grusomt og jeg ser ikke Federer slå både Nadal, Murray og Djokovic i samme turnering, men han kan slå en eller to av dem på en god dag.

Federer har en grei trekning frem til kvarten, men kan bli testet av Rosol og Janowicz.Outsidere:

Både Tsonga, Berdych og Ferrer kan overraske og slå en av de 4 beste på en gulldag, men jeg tror ingen av de 3
har de mentale egenskapene til å gjøre 3 ultragode kamper på rad fra kvartfinale og frem til seier. Tsonga er den beste gress-spilleren av trioen, og hadde vært en tittelkandidat dersom Wimbledon-finalen hadde vært spilt den
første uken, men gresset blir etterhvert for skittent og høytsprettende og da synker sjansene til franskmannen betraktelig.

Se opp for Ferrer. Spanjolen imponerer meg litt mer for hvert eneste år og overlever han den første uken kan
han bli farlig. Både Dolgopolov og Raonic kan imidlertid drepe den gleden, men til glede for Ferrer har begge hatt en skuffende sesong sålangt - talentet tatt i betrakning.


Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra fra Jan Frode Andersen.