Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tror favorittene går greit til 3. runde

Skrevet av: BT Karlsen 29.05.2013 13:12

Unibets tennisekspert Jan Frode Andersen spår at de store favorittene tar seg greit videre til 3. runde i French Open, og har sett seg ut et par antatt jevnere kamper som han kommer med sine tips ifra.

Her er Unibets tennisekspert Jan Frode Andersens vurderinger:

De store favorittene gikk som ventet videre til 2. runde, men det var meget overraskende at gruskongen Nadal fikk slite så mye med ukjente Brands som spilte sin livs kamp. Jeg tror også været spilte en stor rolle da det har vært kaldt og vått og dette gjør at Nadals ekstreme topspinn ikke biter på samme måte. Det er nettopp slike værforhold Djokovic må håpe på i en sannsynlig semifinale. Hverken Nadal eller Djokovic vil slite i sine 2.runde kamper og det er lite verdi i disse spillene.

På nedre halvdel imponerte både Tsonga og Federer veldig og har lett trekning videre til 3.runde. I disse første rundene anbefaler jeg å holde seg unna de store favorittene og heller velge Livebetting på antatt jevne kamper med mye nerve og prestisje. jeg har to oppgjør som jeg spesielt liker:
 

Monfils - Gulbis:
Publikumsfavortitt Monfils ble båret frem av det franske publikummet mot Berdych og spilte fantastisk tennis, men kampen kostet mye både fysisk og psykisk. Tidligere nr 7 på Atp listen Monfils har falt helt til nr 81, men har vist gryende form den siste tiden med seier i en stor Challenger og finale i ATP'en i Nice. Men jeg tror det har blitt litt for mange kamper på kort tid og at det vil gjøre det utfordrende å slå formsterke Gulbis. Gulbis har vært en av få spillere som har greid å true Nadal på grus denne sesongen og imponerte i sin første kamp i Paris. Dette bør bli jevnt og spennende og kampen går til minst 4 sett og er dermed velegnet for Livebetting. Jeg tror mest på Gulbis som gir 1,67 i odds. For de som liker risiko er 3-1 i sett Gulbis til 4,7 spennende.
 

Isner - Harrison:
John Isner har skuffet stort på europeisk grus hvor han kun har greid å vinne 1 kamp iløpet av 4 turneringer. Isner vant dog Houston turneringen på grus grus i starten av April og har et stort spill på grus. I nettopp Houston slo han unge og lovende Harrison i en jevn 1.runde kamp. Her i Paris er Isner stor favoritt og man får hele 3,6 på Harrisson. Det synes jeg er i overkant høyt så ustabilt som Isner har spilt denne sesongen og jeg liker Livebetting på denne kampen som jeg tror går minst til 4 sett. Det kalde og regntunge været er også helt ulikt det varme og fuktige i Houston og vil gjøre at Isners kjempeserve ikke biter på samme måten og det vil gi Harrisson endel muligheter til å bryte. Harrrisson har svært gode returer og dette vil bli en lang og tøff kamp. Harrisson +4,5 games til 1,75 i odds er fristende.
 

Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra Jan Frode Andersen