Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Drømmetrekning for Federer

Skrevet av: Moderator 25.05.2013 16:34

På søndag starter French Open - et av årets høydepunkt for alle tennisinteresserte. Unibet's eksperttipper, Jan Frode Andersen, mener Roger Federer har fått en kjempetrekning og tror han kan gå hele veien til finalen.

Federer er den av toppspillerne som har mest grunn til å være fornøyd med trekningen i årets French Open. Etter trekningen gikk oddsen på Federer til å vinne turneringen fra 20 til 12,5. 

Eneste utfordring for sveitseren før en kvartfinale er Simon, men Federer er for smart og erfaren til å tape for franskmannen i en Grand Slam. Det blir vesentlig tøffere for Federer i kvartfinale mot Tsonga og også Ferrer eller
Almagro i en semifinale blir utfordrende på grus, men mye taler for at Grand Slam mester Federer går til ny Grand Slam finale i Paris. Federer har nemlig erfaringen og slår de fleste på grus bortsett fra Nadal og dette viste også sveitseren i Roma forrige uke med finaleplass.

Rafael Nadal er storfavoritt til å bli historisk og ta sin 8.tittel i Paris. 1,76 er sensasjonelt lave odds før turneringen starter og det er kun Novak Djokovic som kan true Nadal i årets Paris-turnering. Dessverre møtes de to allerede i semifinale da Nadal er seedet som nr 4 pga skadeavbrekket på 7 måneder. Fenomenet Nadal har etter 7 måneders pause sensasjonelt vunnet 6 titler og vært i 8 finaler av 8 mulige. Nadal vil også leke seg frem til kvartfinale, men der vil han få en liten test mot Wawrinka, men spanjolen har et meget godt tak på sveitseren og vil vinne i 3 eller 4 sett.

Novak Djokovic har fått en ubehagelig trekning og går mot sin overmann fra Madrid, Dimitrov, allerede i 3.runde. Jeg tror ikke Dimitrov har verken hodet eller spillet til å gjenta sensasjonen i en Grand Slam, men det er ikke ideelt for Djokovic med en tøff test allerede i runde 3. I 4.runde kan også Kohlschreier skape trøbbel for serberen. Kohlschreiber er topp 10 på grus og har slått Djokovic i Paris tidligere. 
 
I kvartfinalen blir mest sannsynlig Haas motstander, og også tyskeren har slått Djokovic denne sesongen. Djokovic har fått 3 angstmotstandere før et eventuelt oppgjør mot Nadal men jeg tror han vinner alle 3 og at han vil skape særdeles store problemer for gruskongen. jeg tror værforhold vil spille en meget viktig rolle. Blir det kjølig som i Monte Carlo har Djokovic størst muligheter til å vinne. Da vil ballen sprette lavere og Djokovic vil kunne stå høyere i banen som er nødvendig for å tukte Nadal i  Paris.

Outsidere:

Wawrinka kan overraske, men det stopper i en kvartfinale mot Nadal. Synd for sveitseren at han fikk en slik trekning for på motsatt side av tablået kunne han gått til finale.

Dimitrov er ung og lovende, men trenger bedre fysikk for å kunne gå langt i en Grand Slam. Derfor stopper det i 3.runde mot Djokovic.

Almagro imponerte i Barcelona og kunne slått Nadal i den finalen. Han er for ustabil, men med max uttelling i Paris kan ha gå til finale - han er imidlertid 0-13 mot kvartfinale-motstander Ferrer.

Tsonga har spillet og psyken til å slå alle på sin side av tablået i Paris og kan også med max uttelling gå til finale.
Skal franskmennene endelig få en mann i finale igjen? Sist gang var Noah i 1982. Tsonga burde slått Djokovic i fjor og kan slå både Federer og Ferrer.

Gulbis var sinnsykt god mot Nadal i Roma og slår hardest forehand i verden. Han har slitt i best av 5 sett, men kan overraske i Paris dersom han glir lett gjennom de første 2-3 rundene. Veldig synd for turneringen at både Murray og Del Potro har meldt avbud på grunn av skade, men ingen av de to kunne tuktet Nadal eller Djokovic.