Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter mars: "teeshonour"

Skrevet av: BT Karlsen 05.04.2013 11:01

Hver eneste måned premierer OddsNet en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det. For mars falt vårt valg ned på veteranen "teeshonour". Hans gode innsats i mars førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "teeshonour" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

"teeshonour" er nok velkjent for de fleste brukere av OddsNet, og har i en årrekke gledet oss alle med sine kvalitetstips.
Han har da også tidligere vært kåret til "Månedens OddsNetter" flere ganger fra før av.

Allsidighet er en av styrkene til "teeshonour", og han har oppnådd imponerende fine tall på sine tips i flere ulike idretter. I det siste er det hans mange innbringende tips fra ishockey og basketball han har utmerket seg spesielt med.

Vi ønsker å belønne hans gode innsats, så vi har kåret "teeshonour" til "Månedens OddsNetter" for mars 2013.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i mars og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for april ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!