Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tennischampion 2013!

Skrevet av: Moderator 21.03.2013 16:22

Det begynte med en privat utfordring fra "accurate" om en artig tennistipsduell i 2013. Nå er antall bekreftede deltakere tre og både kjente og mer ukjente tennistipsere er utfordret til deltakelse. Ønsker DU å være med og konkurrere om den uoffisielle og høyst private tittelen "Tennischampion 2013" og en bra sum med penger?

OddsNet.com vil umiddelbart bemerke at dette er en konkurranse i privat regi. Vår oppgave er å ta imot og formidle konkurransebidrag samt å være nøytral "bank" for deltakernes innsatser. I tillegg kommer vi til å informere og skrive litt om utviklingen av konkurransen både her inne på OddsNet.com og på sosiale medier.

Vår innoative bruker "accurate", som foruten å være mest kjent for sine tips på tennis og snooker også vel kanskje var den første som begynte å krydre sine tips med bilder, utfordret sidens nok mest markante  tennisekspert "Frankie P." til en duell om å kåre "Tennischampion 2013". Begge skulle legge en fyldig sum med penger i en pott som vinneren skulle få i sin helhet i tillegg til den mer prestisjefulle tittelen. Initiativet har tydeligvis pirret flere og når dette skrives er foreløpig den Asiabosatte brukeren "astros" påmeldt, mens brukere som OddsNetlegenden og mange stores tennismentor "Stigis", den utpreget NordicBetvennlige tennistipseren "Na Zdrowie" og den noe perifere brukerern "oehb" som man ikke har sett så mye på tennisforumet, men kanskje litt vel mye på andre fora de siste årene, utfordret til deltakelse.

Reglene i turneringen blir som følger:

TENNISCHAMPION 2013

1. Alle spill hentes fra WTA-turneringer og ATP-turneringer (inkl. Fed Cup og Davis Cup ) i perioden 01.04.2013 - 07.07.2013 (fullført Wimbledon-turnering)

2. Alle spill skal postes via OddsNets Mine spill-funksjon som begrunnede tips på Tennisforumet og må dessuten oppfylle de krav som OddsNet har tipsinnlegg. Evt. flere detaljer om hvordan spill rent praktisk sett skal registreres for å telle i konkurransen kommer OddsNet tilbake til før start.
 
3. Kun OddsNet-bookmakere kan brukes. Exchanger kan ikke brukes i konkurransen.

4. I konkurranseperioden må det postes minimum 50 godkjente spill. Ved posting av samme spill er det "først til mølla" prinsippet, og første tips gjelder. Max 1 spill per tenniskamp kan brukes av en enkeltdeltaker i konkurransen, og de andre kan ikke bruke tips som opplagt er positivt avhengige av spill som allerede er brukt av andre i konkurransen. Eks: Hvis noen har tipset om at Nadal vinner 3-0 i sett kan ingen andre bruke spill på at Nadal vinner kampen, vinner første sett, vinner m/ hc osv. Man kan derimot fortsatt tipse imot Nadal om man ønsker det.

5. Alle spill må postes (med begrunnelse) minimum 1 time før match. En match som starter 19.00 må tipses innen 17.59.59.

6. Vinneren av konkurransen er den deltakeren som har tjent flest units (netto) i konkurranseperioden.

7. Spillerne står fritt til å bruke unitsskalaen 1-10.

8. En uavhengig dommer oppnevnes ved eventuelle feil av posting av spill/odds.

9.  OddsNet vil promotere konkurransen og poste nyhetssaker med oppdateringer underveis. Det vil bli laget et intervju med vinneren som blir postet på vår forside etter at konkurransen er over.

10. Innsats per deltaker er NOK 10.000. «Winner takes it all»! OddsNet er bank, tar imot innsatsene og utbetaler premiepotten til vinneren.


Mer om selve konkurransen/utfordringen og reglement kan man lese om HER! Som man vil finne ut kan det her bli snakk om skikkelig bra premiepott til vinneren og vi i OddsNet.com håper flere vil melde seg på. Konkurransen vil foregå i tidsrommet 01.04.2013 - 07.07.2013 Konkurransen er åpen for alle som vil, både aktive, passive og ikke minst nye brukere av OddsNet.com. Vi gleder oss skikkelig til å følge kampen om den uoffsielle, men i disse kretser svært så prestisjetunge tittelen "Tennischampion 2013" og vi ser frem til mye kvalitet og økende kvantitet på vårt Tennisforum fremover!