Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Endringer i OddsNet-ligaen

Skrevet av: BT Karlsen 07.03.2013 20:11

Vi nærmer oss en ny sesong av OddsNet-ligaen, og gjør nå flere grep for å gjøre konkurransen enda bedre og mer spennende. Stikkord er mer fleksibilitet, større valgfrihet og helt nye utfordringer på det taktiske plan!

For det første gjør vi helt om på det som har med innleveringsfrister og tidsperioder spilleobjektene må hentes fra å gjøre. Nå er det slutt på stresset med å rekke innleveringsfristene, for de vil du nå i stor grad bestemme selv!

Måten vi gjør dette på er at vi deler konkurranseuka i to, og lar deltakeren som spiller på bortebane få første del av uka til å velge sine spilleobjekter ifra, mens deltakeren med hjemmebane velger sine spilleobjekter fra siste del av uka.

 

De nye reglene lyder som følger:

- Spilleobjektene til deltakeren med bortebane kan ikke starte før mandag kl. 00:00 og må være ferdigspilt og avgjort innen torsdag kl. 24:00.

- Spilleobjektene til deltakeren med hjemmebane kan ikke starte før fredag kl. 00:00 og må være ferdigspilt og avgjort innen søndag kl. 24:00.

- Konkurransebidrag må være postet både på forumet ON-ligabidrag og angitt i kamptråden på divisjonsforumet senest 1 time før begivenheten det er tipset om starter.

- Deltakeren kan poste 2 ulike spill til hver OddsNet-ligakamp. Oddsen på de spill som går inn legges sammen og blir deltakerens oddsscore i runden.

- Spilleobjektet til deltakeren med bortebane må ha en odds på minimum 1,80 og maksimum 4,00.

- Spilleobjektet til deltakeren med hjemmebane må ha en odds på minimum 1,80 og maksimum 5,00.

 

Dette gjør at det nå blir deltakeren med bortebane som først er i ilden og som så må sette standarden for hva deltakeren med hjemmebane må overgå for å vinne kampen. Deltakeren med hjemmebane vil nå altså kunne vite utfallet av motstanderens spill før han/hun trenger å sette sine spill, og det er det hjemmebanefordelen nå vil bestå i.

 

Den andre store endringen er at deltakeren nå vil ha to - 2 - tips/spill per ON-ligakamp, og går begge spill inn blir summen av disse to spillene sammenlagt deltakerens oddsscore i ON-ligakampen.

Å ha to spill per runde åpner for en helt ny måte å spille spillet på og å tenke eventuell taktikk på.

 

Oddsintervallet konkurransebidrag må være innenfor er endret i forhold til foregående sesong. Når du spiller på bortebane er fremdeles maksimumsoddsen 4,00, mens deltakeren med hjemmekamp kan ha spilleobjekter opp til 5,00 i odds. Dette for at deltakeren med hjemmebane skal ha muligheten til å overgå oddsen til deltakeren med bortebane.

I og med at deltakeren nå har to spill å gjøre det på i hver runde har vi økt minimumsoddsen til 1,80. Dette for å øke vanskelighetsgraden noe og ikke gjøre det for enkelt for deltakeren med hjemmebane å safe inn til seier om deltakeren med bortebane har misset på sine spill, eller gitt walkover.

 

Her er et eksempel på hvordan vi ser for oss en ON-ligakamp nå vil foregå:

Deltakeren med bortebane (heretter kalt B) vil ha fra mandag kl. 00:00 til torsdag kl. 24:00 med å finne to spilleobjekter fra.

B poster et tips på en mandagskamp til 1,80 odds, som går inn. B poster så et tips på et spilleobjekt som foregår onsdag, med odds 2,00 som også går inn. B får altså oddsscoren 3,80 i denne runden.

Deltakeren med hjemmebane (heretter kalt A) vet altså nå hvilken totalodds (3,80) han må overgå for å vinne kampen. A har fra fredag kl. 00:00 til søndag kl. 24:00 med å finne to spilleobjekter fra.

A må nå gjøre et taktisk valg om han vil satse på å overgå Bs oddsscore på 3,80 på ett spill, eller han kan velge og ta det i to omganger.

A gjør det siste, og satser på en lørdagskamp til 2,00 i odds, som går inn. A må altså få inn et spill på over 1,80 i odds for å vinne kampen, så han satser på en søndagskamp til 1,90 i odds, men ryker på den.

Resultatet i ON-ligakampen blir altså A-B: 0-3 (2,00-3,80).

 

I og med at en ON-ligakamp nå vil gå over en hel uke blir det ikke flere tips en må poste per uke enn tidligere. Det vanlige blir 2 som før, og det blir snarere en reduksjon for de som tidligere har postet flere mulige bidrag per runde.

Det medfører også at sesongen tar dobbelt så lang tid å gjennomføre i forhold til det som har vært tilfelle til nå, og en sesong vil nå gå over 10 uker.

 

Endringene medfører at vi har fjernet de reglene som har regulert de delene av konkurransen som vi nå har gått bort i fra, mens andre regler har blitt omskrevet noe.

Bl.a. har opplegget med å poste mulige konkurransebidrag jo nå falt helt bort. Spill som meldes inn i kamptråden gjelder som konkurransebidrag straks det er postet der.

Av regler som er skrevet om kan det legges spesielt merke til reglene som regulerer spill som blir kansellert/voidet. Dersom en deltakers spill/tips blir kansellert (voidet) pga. avlyste kamper eller lignende (innsats har ikke vært i spill), kan deltakeren nå poste et nytt spill/tips som erstatter det voidete spillet, dersom dette gjøres innenfor den tidsperioden deltakeren har til rådighet i den aktuelle runden.

 

Vi vil nå finpusse litt mer på reglementet, og kommer med mer informasjon til deltakerne før sesong 19 starter.

 

Kvalifiseringen til sesong 19 starter i neste uke og vil foregå etter de nye reglene.