Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter februar: "Tommy Tusj"

Skrevet av: BT Karlsen 07.03.2013 11:17

Hver eneste måned premierer vi en av våre brukere som gjennom sine bidrag her på OddsNet har gjort seg fortjent til det. For februar falt vårt valg ned på veteranen "Tommy Tusj". Hans gode innsats i februar førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Tommy Tusj" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

"Tommy Tusj" er for en veteran å regne her på OddsNet, og har i en årrekke gledet oss alle med sine kvalitetstips.
De aller fleste av våre bruker kjenner nok "Tommy Tusj" godt, og han var også offisiell OddsNet-tipser for noen år tilbake. Det er han ikke lenger, men han bidrar heldigvis stadig jevnt og trutt med fine spillforslag. Han har tidligere også vært kåret til "Årets OddsNetter" og har en rekke månedstitteler fra før av.

Allsidighet har alltid vært en av styrkene til "Tommy Tusj", og han har oppnådd imponerende fine tall på sine tips i mange ulike idretter. I februar var det nok hans mange innbringende tips på vintersport de fleste bet seg mest merke i.

Vi ønsker å belønne hans gode innsats, så vi har kåret "Tommy Tusj" til "Månedens OddsNetter" for februar 2013.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i februar og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for mars ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!