Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgas Tippeligatips fra Betfair

Skrevet av: OddsNet 10.07.2009 22:33

Betfairs norske avdeling er igjen på plass med tips til Tippeligaen, og nå har de blant annet troa på både Odd og Aalesund.

Nedrykksduell på Ullevaal
Lyn og Bodø Glimt er de to lagene som bekler de to nederste plassene på tabellen, og et tap i denne kampen vil være en katastrofe for begge lag. Lyn står enda uten seier på hjemmebane i år, men hele 6 av 8 kamper har endt med uavgjort.

Torsdag spilte Lyn cup-kamp mot Brann, og trener Kent Bergersen ble utvist for å ha sparka en ball etter en skadet Brann spiller som lå nede(!). Nå er det jo forståelig at Sinte-Kent er frustrert, for det har ikke vært mye å juble over for Lyn denne sesongen. Nå stiller gjestene også med en trener som burde ha en forhøyet premie på livsforsikringen, for Kåre Ingebrigtsen har stortsett etter hver eneste kamp vært ute i media rød i toppen å klaga over dårlige dommere. At Glimt som regel slipper inn 4 mål og knapt scorer selv har ikke så mye å si for Bruttern, han kjefter og smeller og mener dommerne tar fra de poeng.

Lyn har blitt en uavgjort spesialist på hjemmebane, og i en kamp ingen av laga har råd til å tape (eller spille uavgjort for den saks skyld), så er det det som framstår som spillet som bør spilles. En uavgjort odds opp mot 3.50 anbefales og så er det bare å krysse fingrene for at alle 1955 tilskuerne på Ullevaal blir vitne til en kjedelig 0-0 kamp.

Odd cruiser videre
Sammen med Molde så er Odd årets overraskelseslag i Tippeligaen, og det er hjemme de gjør sakene sine bra. Start startet sesongen veldig bra, men har dabbet en del av i det siste og står nå kun med 1 seier på de siste 6 kampene i serien.

Start får tilbake Bolanos til denne kampen, etter at han har vært ute noen kamper fordi at Costa Ricas landslag ikke frigjorde han for spill etter at han sa nei til å møte opp av hensyn til familien i Norge (sa noen bananrepublikk?).

Hjemmestatistikken til Odd er intet mindre en imponerende, med 6-2-0 så er de ligaens sterkeste hjemmelag, for selv Rosenborg, som er eneste andre laget uten tap hjemme, har bare 5 seire. Oddsen som tilbys er opp mot 2.00, og når det ser ut som makrellsesongen på Sørlandet startet tidlig på våren i år for så å dabbe av før sommeren i det hele tatt kom for fullt, så kan det bli en trist høst i sør.

Aafk tar poeng på Åråsen
Man kan jo lure på hva de tenker på ved Romeriket, men noe sier oss at de tror de heter Romer-Riket. I går ble det bestemt at de er en av byene som skal være en av arrangørene i den norske delen av EM-søknaden. Nå kan man jo lure på hva de skal med en stadion med en kapasitet på 44 000 i så grissgrendte strøk, men det får jo være så. Om planene er store, så var Lillestrøm desto dårligere i cupkampen mot Stabæk, de fikk stryk med 4-0, og med en Espen Hoff som ikke var i feriemodus og helt hadde glemt hvor målet står, så kunne det fort ha vært det dobbelte. Ting så bedre ut i serien for LSK etter en tung periode, men de har nå tapt 2 av sine 3 siste

Aalesund var inne i en elendig periode, men de slo VIF hjemme sist og tok seg også videre i cupen etter det enkelte Aafk fans beskriver som en transportetappe der Sogndal hadde en sjanse i hele kampen. Nå er jo sunnmøringer viden kjent for å både overdrive og underdrive i egen favør, så sannheten er vel at Sogndal var helt med på notene.

Det som anbefales av spill her er at man spiller denne i en variant av Asian handicap. Man kan enten være som en sunnmøring og ha klokkeklar tro på at dette blir seier til 3.50 i odds, med pengene tilbake på uavgjort, eller man kan ta den litt forsiktiere varianten med for eksempel 0.75 Asian (der halvparten av pengene settes på +0.5 asian og halvparten på +1 asian) til rundt 2 i odds.


Klikk her for å besøke Betfair