Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter januar: "Pingvin263"

Skrevet av: BT Karlsen 06.02.2013 13:37

Vi premierer fortsatt hver eneste måned en av våre brukere som vi mener har gjort seg fortjent til det gjennom gode bidrag her på OddsNet. I årets første måned var det mange gode kandidater, men vårt valg falt ned på den svært produktive "Pingvin263". Hans iherdige innsats i januar førte ham til topps i vår månedskåring denne gang. For tittelen "Månedens OddsNetter" får "Pingvin263" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

"Pingvin263" kom som et friskt pust hit til OddsNet i fjor høst, og har siden vært særdeles aktiv og gledet oss med et imponerende høyt antall tips.
Mange vil nok ha lagt mest merke til hans mange NFL-tips, men vår danske venn tipser også ofte om fotballkamper fra en rekke ligaer, og går heller ikke av veien for å tipse om andre idretter som håndball og vintersport.

Allsidige "Pingvin263" oppnår fine tall på sine mange tips, og vant også månedstittelen sist oktober.

Vi vil igjen belønne hans gode innsats, så vi har kåret "Pingvin263" til "Månedens OddsNetter" for januar 2013.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i november og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for februar ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi nå spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2013 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!