Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Reprise av US Open finalen

Skrevet av: Moderator 14.01.2013 21:51

En drømmetrekning gjør at Novak Djokovic vei mot sin 10. Grand Slam finale ser relativt åpen ut. Det er svært sannsynlig at erkerival og US Open vinner Andy Murray står på andre siden av nettet om 2 uker i Melbourne.

- Jeg tror det bare er Roger Federer og Juan Martin Del Potro som kan hindre et slikt utfall etter at fjorårsfinalist Rafael Nadal dessverre fortsatt ikke er spilleklar, forteller Jan Frode Andersen - Unibet's eksterttipser på tennis.

De 3 Favorittene:

Djokovic:
Australia Open er serberens favoritt-turnering og 3 av Djokovic sine 5 GS titler har blitt erobret i Melbourne. Etter det litt overraskende finaletapet mot Murray i stormfullt vær i US Open vant Djokovic både Beijing, Shanghai og London der han slo Murray i to av disse finalene. Jeg tror verken Berdych eller Ferrer har spillet/psyken til å true verdenseneren før en finale. Mot Murray blir det knalltøft.1,95 i odds er litt for lavt til at jeg ser den store verdien.


Murray:
Da skotten endelig tok hjem sin første Grand Slam i US Open i fjor falt en svært tung bør fra hans unge skuldre. Sammen med OL gullet på hjemmebane i London og sin første Wimbledon-finale hadde skotten sin desidert beste sesong i 2012. Sesongen 2013 har også startet bra med en overbevisende tittel i Brisbane. Skotten takler varme best på ATP-touren og det er ventet 38C i Melbourne torsdag. Det kan nettopp være slike faktorer som avgjør i det som vil bli et meget jevnt og spennende mesterskap. 4,2 i odds på Murray er trolig det beste bettet på favorittene før start. Kvartfinalen mot Del Potro blir Murray's første store test.


Federer:
17 Grand Slam titler taler for seg selv og sveitseren skal aldri undervurderes med sine 4 titler i Melbourne. Llikevel har Federer fått en så dårlig trekning at jeg tror veien blir for lang og tung for 31 åringen. Problemet med å ha passert 30 år er at sveitseren nå bruker lengre tid til å hente seg inn etter tøffe kamper enn sine yngre rivaler. Federer møter både Davydenko, Tomic og Raonic før kvartfinalen. Stort verre trekning er det ikke mulig å få. Federer må også slå både Murray og Djokovic for å ta sin 18. Grand Slam i Melboure. 6,5 i odds er altfor lavt til å tro på dette.


Outsider:

Del Potro:
29 av de siste 31 Grand Slam turneringene har enten vært vunnet av Federer, Nadal eller Djokovic. Del Potro har vært en av kun 2 spillere som har greid å tukte denne dominerende trioen i løpet av de siste 8 årene på de største arenaene. Del Potro har spillet og de mentale egenskapene til å slå alle i verden. Dessverre har skader plaget argentineren for ofte de siste 3-4 årene. Del Potro hadde Federer i kne i semifinalen i French Open, men på 2-0 i sett begynte kneet å lugge. På slutten av 2012 synes jeg Del Potro igjen begynte å vise mestertakter.
Argentineren slo Federer to ganger innendørs i favoritt-turneringene til sveitseren og tok også det første settet mot London-vinner Djokovic i semifinalen. Holder Del Potro seg skadefri blir han meget farlig i Melbourne.
18 x pengene kan kanskje være verdt et lite bet.


Lykke til med bettingen.

Tennishilsen fra,
Jan Frode Andersen / Unibet ekspert tipser