Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ronny Johnsen tipper PL

Skrevet av: Moderator 11.01.2013 12:51

Det er den 22. serieomgangen som spilles i Premier League denne helgen. Storkampene går søndag med duellene Arsenal Manchester City og Manchester United Liverpool. Unibets eksperttipper Ronny Johnsen har tatt en titt på helgens ligaprogram.

- Som vanlig er det mange tette og jevne kamper på programmet når en ligaomgang skal spilles, forteller Ronny. Imidlertid skal vi begynne å se konturer og trender som forhåpentligvis skal gi klingende mynt i tippekassa.

- Av kampene lørdag synes jeg det kun er en sikker kamp som stikker seg frem, og det er vertene vinner i oppgjøret mellom Fulham og Wigan på Craven Cottage. Wigan har bare vunnet en av de 12 besøkene på denne banen, og det var tilbake i 2006. Fulham er riktignok ikke sin beste form, men her får de reist kjerringa igjen.


- Mange vil nok hevde at Everton også skal være sikre vinnere når Swansea kommer på besøk, og kanskje blir det slik til slutt. Swansea slo Chelsea i midtuka, og da blir spørsmålet om de klarer å nullstille seg til denne nøtten? Everton kan vinne, men jeg våger ikke spille til den lave oddsen.


- Apropos Chelsea så skal de opp mot Stoke på bortebane. Kanskje en av de mest vriene bortekampene for ethvert lag denne sesongen. Det blir en fysisk duell, og det skurrer i Chelsea-leieren. Klarer Benitez å motivere spillerne, eller er de gått tom for krefter? Desto mer tid jeg bruker på denne kampen, desto klarer blir følelsen for at denne ender med poengdeling.


- Lørdagen starter med London-derby mellom QPR og Tottenham. Hadde denne blitt spilt for en måned siden ville jeg hevdet sikker borteseier, men nå virker det som om Harry Redknapp har fått til saker med QPR på relativ kort tid. Det er ingen tvil om at QPR besitter flere spennende spillertyper, og seieren borte mot Chelsea har nok betydd mye for selvtilliten. Spurs presterer som regel jevnt på et høyt nivå, men er for sjelden veldig gode. Spurs trives når det er en positiv bølge rundt klubben i media. Nå har det vært mye snakk om skuespillerferdighetene til Gareth Bale. I tillegg har Emmanuel Adebayor varslet at han skal spille Afrika-mesterskapet for Togo. Jeg tror på poengdeling på Loftus Road.


- Aston Villa mot Southampton er en nøtt der alt kan skje. Villa tapte igjen, mot Bradford i Capital One Cup og det er vel knapt selvtillit igjen på Villa Park. Southampton har spilt seg opp, og har flere spennende spilletyper. Spissen Rickie Lambert kan fort bli matchvinneren for sørlystlaget, men Aston Villa har en enda mere spennende avslutter i 22 år gamle Christian Benteke. Igjen lukter det poengdeling, men jeg styrer unna.


- Oppgjørene Sunderland West Ham, Reading WBA og Norwich Newcastle er for meg vid åpne. WBA er kanskje det mest spennende spillet, men jeg står over.


- Søndag spilles toppkampene og på Emiratene stadion er Arsenal verter for regjerende ligamestere Manchester City. Arsenal svinger voldsomt i prestasjonen. Mot City på hjemmebane så har de bare scoret et mål til sammen på de fem siste møtene. Manchester City må vinne for å henge med i kampen om et nytt ligamesterskap, og jeg tror Roberto Mancinis disipler fikser biffen.


- Duellen mellom Manchester United og Liverpool har jeg skrevet en egen artikkel om som du kan lese mer om HER!