Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2012: Stigis

Skrevet av: OddsNet 09.01.2013 14:44

Det er hakk i plata fra i fjor, men Stigis har blitt kåret til Årets OddsNet-tipser 2012! I løpet av 2012 postet Stigis 69 offisielle OddsNetspill og for disse spillene endte tilbakebetalingsprosenten (forkortet TBP eller ROI) på 112,00.

Det vanker dermed en flott pokal og kroner 5.000 i premie til Stigis, gratulerer så mye!

Også "holgern" med 102,43% (167 OddsNetspill) og Frankie P. med 100,31% (266 OddsNetspill) endte opp med overskudd i fjor. Det at disse hadde flere OddsNetspill enn Stigis telte selvsagt positivt, men spranget i avkastning var såpass stort at det var liten tvil i juryen om at Stigis skulle ende opp med pokalen også i år.

De tre nevnte tipserne har levert så solide OddsNetspill over mange år at vi synes det er verdt å trekke frem deres tall totalt også i skrivende øyeblikk:  (dvs. at noen spill fra 2013 også er med)
Frankie P: 105,80% (6.168 OddsNetspill!)
holgern: 103,01 (601 OddsNetspill)
Stigis: 109,13 (580 OddsNetspill)

Intet annet enn imponerende å fremvise de tall disse gjør over tid!

Når det gjelder OddsNetspillene totalt endte vi opp med hårfint overskudd i 2012 med 100,57 i tilbakebetalingsprosent. Etter at vi i 2011 for første gang siden oppstarten i 2000 gikk i underskudd er vi dermed kommet på riktig side igjen, og vi håper og tror at denne trenden bare forsterker seg i år.

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er spill som går inn i OddsNets regnskap. Alle OddsNetspill fra starten av i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet i underkant av 18.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 109. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake 109 kroner for hver hundrelapp man satset.


* Bare de som er "offisielle" tipsere kan sette OddsNetspill. Her kan dere se hvem som er aktive OddsNet-tipsere akkurat nå.


* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet, og hos de statlige spilleselskaper i Danmark, Norge og Sverige. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.


* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel. Man kan altså ikke bare plukke 1 kamp fra en bookmaker og bruke det som OddsNetspill hvis spillselskapet ikke godtar singelspill på det objektet.


Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.