Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

OddsNet-ligaen søker nye deltakere!

Skrevet av: BT Karlsen 09.01.2013 13:24

Vi nærmer oss oppstart av 18. sesong av vår populære kontinuerlig pågående konkurranse OddsNet-ligaen. Nå har du en gyllen sjanse til å bli med på moroa, for det er nå åpnet for påmelding fra nye deltakere til neste ukes kvalifisering.

OddsNet-ligaen er en konkurranse der du selv bestemmer du hva du vil tippe på! Du vet selv best hvilken sport du kjenner og kan hente spilleobjekter ifra som du kan skrive tips om, og kan velge helt fritt hvilket oddsobjekt du vil satse på.

 

OddsNet-ligaen er en tipsekonkurranse, ikke en tippekonkurranse, for en viktig del av konkurransen er at du presenterer spilleobjektene dine som tipsinnlegg på vårt forum.

 

Du vil hver runde møte en av de andre ligamotstanderne til kamp ansikt mot ansikt. Den som tipser om spilleobjektet med høyest odds som går inn, vinner kampen - enkelt og greit!

Har du tid til å skrive to begrunnete tips i løpet av uka, så har du tid til å være med i OddsNet-ligaen!

 

Nå er det gjort regelendringer i OddsNet-ligaen, som gjør at det er langt mindre stress med innleveringsfrister og slikt, og konkurransen er mer rettferdig enn tidligere. Les mer om endringene her!

Vi vet det er flere tidligere deltakere som har gitt seg pga. at en ikke har hatt muligheten til å være online akkurat i tiden rundt innleveringsfristene. Stresset rundt dette er det nå slutt på, så vi håper på mange comebacks fra tidligere deltakere!

 

OddsNet-ligaen består av en Eliteserie, to 1. divisjonsavdelinger, fire 2. divisjonsavdelinger og fire 3. divisjonsavdelinger. En sesong går over 5 uker, og etter hver sesong er det opp- og nedrykk mellom divisjonene.

Nykommerne må starte i 3. divisjon, men er du dyktig og heldig kan du komme deg opp i Eliteserien på bare 3 sesonger!

I Eliteserien vanker det fine premier, og ligamesteren vinner NOK 5 000,-. Det er imidlertid muligheter til å vinne fine premier uansett hvilken divisjon en befinner seg i. Alle avdelingsvinnere får premier, og det er også flere premier en kan vinne bare ved å delta!

 

Så meld deg på i dag ved å sende en e-post til bt@oddsnet.com, og benytt denne sjeldne sjansen til å bli med på moroa i OddsNet-ligaen! I e-posten tar du med ditt kallenavn på OddsNet og fullt navn.

 

Påmeldingen er åpen for absolutt alle, uansett om du har deltatt tidligere eller ikke. De som falt ut av ligaen pga. for mange walkovers sist sesong har også anledning til å melde seg på igjen.

 

Det er begrenset med ledige plasser i kvalifiseringsrunden, som vil bli arrangert i neste uke med deadlinedatoer tirsdag 15. og fredag 18. januar. 

Påmelding må skje senest innen førstkommende søndag, 13. januar kl.10, for da trekkes kvalifiseringskampene i første runde.

 

Her er det først til mølla-prinsippet som gjelder, så når kvalifiseringen er fulltegnet, så er det for sent  og det kan skje når som helst.

Så ikke nøl meld deg på nå ved å sende en e-post til bt@oddsnet.com!