Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter desember: "Kristobal"

Skrevet av: BT Karlsen 03.01.2013 21:36

Hver måned premierer vi en av våre brukere som vi mener har utmerket seg med sine bidrag på OddsNet. Denne gangen er turen kommet til en skikkelig veteran, som fremdeles gleder oss med sine innsiktsfulle tips, nemlig "Kristobal". Hans gode innsats i desember førte ham til topps i vår månedskåring denne gang. For tittelen "Månedens OddsNetter" får "Kristobal" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

"Kristobal" bør være velkjent for de fleste, da han har vært aktiv på OddsNet stort sett siden OddsNet startet.

Han var Årets OddsNetter helt tilbake i 2003 (under navnet "Tynset") og har flere månedstitler fra tidligere. "Kristobal" var også i en periode offisiell OddsNet-tipser, men har nå lenge vært en vanlig bruker.

Vi er meget takknemlig for at han fremdeles holder koken og deler av sin kunnskap ved å poste tips hos oss. I det siste har han vært aktiv og ivrig og postet mange interessante og innbringende spillforslag, hovedsaklig innen vintersport.
Tiden er inne for igjen å belønne hans gode innsats, så vi har kåret "Kristobal" til "Månedens OddsNetter" for desember 2012.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i november og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for januar 2013 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi nå spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2012 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!