Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

OddsNetspill: Oppsummering mars 2009

Skrevet av: Hans Michael 07.04.2009 14:20

I mars gikk OddsNetspillene med hårfint overskudd. 243 OddsNetspill ble nemlig avgjort forrige måned og tilbakebetalingsprosenten (TBP) for disse  ble på knappe 101.

Ønsker du å abonnere på SMS-varslinger i forbindelse med OddsNetspill klikk på linken under (dessverre bare tilgjengelig for de med norsk mobilabonnement):
OddsNets SMS-tjenester
På den samme siden kan du forøvrig også lese om OddsNets Langoddsvarseltjeneste.

----------------------------------------------------------------------------------------

Frankie P. var som vanlig aktiv i mars og en TBP på 114 på de 101 OddsNetspillene han postet lar seg absolutt høre! Roman Empire oppnådde hele 144 i TBP på sine 19 OddsNetspill, Ragnar G 132% (7 OddsNetspill) og Tommy Tusj 113% (23 OddsNetspill).

Hittil i år hadde OddsNetspillene dermed en TBP på 102,5 ved forrige månedsskifte.


For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er spill som går inn i OddsNets regnskap. Alle OddsNetspill fra starten av i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle spill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap likevel.

* Hittil er det postet over 13.500 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 111. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake 111 kroner for hver hundrelapp man satset.

* Bare de som er "offisielle" tipsere kan sette OddsNetspill. Her kan dere se hvem som er aktive OddsNet-tipsere akkurat nå

* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet, og hos de statlige spilleselskaper i Danmark, Norge og Sverige. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.

* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien eller statsselskapet (for eks. NT) krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel. Man kan altså ikke bare plukke 1 kamp fra NT sitt program og bruke det som OddsNetspill hvis NT ikke godtar singelspill på det objektet.

Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.

Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her