Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter november: "JamesBond007"

Skrevet av: BT Karlsen 03.12.2012 13:02

Hver måned premierer vi en av dere brukere som utmerker seg ved å bidra med mange og gode tipsinnlegg. En som har gjort det over lang tid er "JamesBond007", og hans iherdige innsats også i november førte ham til topps i vår månedskåring denne gang. For tittelen "Månedens OddsNetter" får "JamesBond007" 1000 norske kroner inn på konto hos Skrill (Moneybookers)!

"JamesBond007" er en velkjent bidragsyter på OddsNet over mange år, og vi er takknemlig for at han fremdeles holder koken. I det siste har han vært meget aktiv og ivrig og postet mange interessante og innbringende spillforslag. Det gir også pluss i margen at han ofte kommenterer andres tipsinnlegg og kommer med innspill.
Det er i all hovedsak innen trav og travspill som "JamesBond007" bidrar med sin kunnskap.
Nå er absolutt tiden inne for å belønne hans gode innsats, så vi har kåret ""JamesBond007"" til "Månedens OddsNetter" for november 2012.
"JamesBond007" har vunnet tittelen som "Månedens OddsNetter" en gang tidligere, tilbake i 2009.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i november og håper på flere nye spennende tips og analyser også neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for desember 2012 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Her vil vi nå spesielt bemerke at for å nå opp i månedskåringen bør en bidra med tips og annet også utenom konkurranser.
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2012 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!