Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Nye deltakere søkes!

Skrevet av: BT Karlsen 03.10.2012 12:49

Det er nå pause mellom sesongene i vår populære kontinuerlig pågående konkurranse OddsNet-ligaen. Men den går snart inn i sin 17. sesong, og nå har du en gyllen sjanse til å bli med på moroa. Denne gangen kjører vi nemlig to kvalifiseringer, og det er åpnet for påmelding fra nye deltakere til neste ukes kvalifisering.

OddsNet-ligaen er en konkurranse der du selv bestemmer du hva du vil tippe på! Du vet selv best hvilken sport du kjenner og kan hente spilleobjekter ifra som du kan skrive tips om, og kan velge helt fritt hvilket oddsobjekt du vil satse på.

OddsNet-ligaen er en tipsekonkurranse, ikke en tippekonkurranse, for en viktig del av konkurransen er at du presenterer spilleobjektene dine som tipsinnlegg på vårt forum.

Du vil hver runde møte en av de andre ligamotstanderne til kamp ansikt mot ansikt. Den som tipser om spilleobjektet med høyest odds som går inn, vinner kampen - enkelt og greit!
Har du tid til å skrive to begrunnete tips i løpet av uka, så har du tid til å være med i OddsNet-ligaen!
OddsNet-ligaen består av en Eliteserie, to 1. divisjonsavdelinger, fire 2. divisjonsavdelinger og flere 3. divisjonsavdelinger. En sesong går over 5 uker, og etter hver sesong er det opp- og nedrykk mellom divisjonene. Nykommerne må starte i 3. divisjon, men er du dyktig og heldig kan du komme deg opp i Eliteserien på bare 3 sesonger!

I Eliteserien vanker det fine premier, og ligamesteren vinner NOK 5 000,-. Det er imidlertid gode muligheter til å vinne fine premier uansett hvilken divisjon en befinner seg i. Alle avdelingsvinnere får premier, og det er også premier en kan vinne bare ved å delta!

Så meld deg på i dag ved å sende en e-post til [email protected], og benytt denne sjeldne sjansen til å bli med på moroa i OddsNet-ligaen! 
I e-posten tar du med ditt kallenavn på OddsNet og fullt navn.
 
Påmeldingen er åpen for absolutt alle, uansett om du har deltatt tidligere eller ikke. De som falt ut av ligaen pga. for mange walkovers sist sesong har også anledning til å melde seg på igjen.

Denne gangen kjører vi kvalifiseringen i to runder.
Vinnerne av kvalifiseringkampene i den første runden vil kvalifisere seg til OddsNet-ligaen, og trenger ikke å være med i runde 2.
Taperne fra kvalifiseringskampene fra den første runden får en ny sjanse til å kvalifisere seg i runde 2, og der vil det også være plass til ende flere nye deltakere som ønsker å prøve seg.
Det er begrenset med ledige plasser til den første kvalifiseringsrunden, som vil bli arrangert i neste uke med deadlinedatoer tirsdag 9. og fredag 12. oktober.  
Påmelding må skje senest innen førstkommende søndag, 7. oktober kl.10, for da trekkes kvalifiseringskampene i første runde.
 
Her er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder, så om kvalifiseringen blir fulltegnet, så er det for sent - og det kan skje når som helst.
Så ikke nøl - meld deg på nå ved å sende en e-post til [email protected]!