Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bli med på eksklusiv CL-konkurranse!

Skrevet av: BT Karlsen 13.09.2012 19:47

Gruppespillet i UEFA Champions League nærmer seg med stormskritt og OddsNet og Betfair har gleden av å invitere til en eksklusiv konkurranse. Det er kun 32 deltakere som får plass, og vinneren stikker av med mer enn 5.000 norske kroner! Det er omsetningskrav i konkurransen, så les nøye gjennom betingelsene før du melder deg på.

Det er begrenset med plasser i denne konkurransen, og det er kun 32 deltakere som får en unik mulighet til å være med å kjempe om fine premier fra premiepotten, som totalt er på hele 22.000 kroner! 
Konkurransen vil foregå over hele Champions League-sesongen, og ender ut med finalen 25. mai. Halvparten av deltakerne er garantert å vinne premier!

Konkurransen er kun åpen for OddsNets aktive Betfairspillere, da det er et krav om at man må plassere minst 1 ekte spill for penger hos Betfair på Champions League-markeder per runde for å kunne være kvalifisert til pengepremiene.

Vi håper og tror det er flere enn 32 som vil melde seg på, og hvis det blir flere påmeldte vil vi tilfeldig trekke hvem som får være med i konkurransen. 

Påmelding må gjøres innen mandag 17. september kl. 17.00, for da trekker vi ut 32 deltakere blant de påmeldte.

Meld deg på nå ved å sende en e-post til [email protected] med ditt kallenavn på OddsNet, ditt fulle navn, og ditt brukernavn hos Betfair.  Har du ikke konto hos Betfair fra før klikker du her og åpner konto 

I tillegg ber vi om at de som melder seg på oppgir hvor mye han/hun tror han/hun kommer til å spille for/omsette per CL-runde hos Betfair.
Dette gjør vi for å forsikre oss om at deltakerne er aktive Betfairspillere, og har forstått at det er et omsetningskrav med i konkurransen.
I tillegg ønsker vi med det å undersøke hvor vi skal legge lista med tanke på omsetningskrav i fremtidige konkurranser.
Vi kommer ikke til å bruke opplysningen til noe annet, og det vil bli behandlet konfidensielt.
 

Kort om konkurransen

Konkurransen kjøres over samme format som EM-konkurransen vi arrangerte i sommer.
De 32 deltakerne deles inn i åtte grupper med fire deltakere. I hver runde vil du konkurrere mot en av de andre i gruppen, og den som spiller inn flest enheter vil bli tildelt tre poeng, mens like mange enheter innspilt gir ett poeng for begge parter. Alle i gruppen møter hverandre to ganger hver. De to beste fra hver gruppe går videre til 1/8-finalen, mens de andre to er slått ut av konkurransen. Sluttspillet avsluttes med finale 25. mai for de to beste.

I hver runde tildeles du 500 units/enheter for å spille med. De 500 enhetene skal settes på ett eller to spill, og minimumsinnsatsen er 100 enheter på et veddemål. Du kan bare spille på de kampene/spilleobjektene til de faste forhåndsoddsene (hentet fra Betfair Sportsbook) som er satt opp på de oppsatte datoene for den gitte runden.

Et eksempel

- Per spiller 500 enheter på Polen-seier over Hellas med odds på 1,95. Polen vinner og Per vinner totalt 975 enheter

- Pål spiller 300 enheter på uavgjort mellom Tyskland og Portugal med en odds på 4, og 200 enheter på Over 2,5 mål i Nederland - Danmark til odds 1,95. Den første kampen går inn så Pål vinner totalt 1200 enheter. Pål tar tre poeng.

 

Registrering og innsending av spill

Du leverer dine spill på e-post til [email protected]. Og veldig viktig: det er frist for innlevering av spillene dine innen en time før første CL-kamp i runden har avspark!

Det er ikke noe krav om at spillene skal presenteres som tips på OddsNet, men vi håper mange vil gjøre det likevel.

 

Premier
Premier gruppespillet:

Gruppevinnere: 1000 kr. Runner up: 500 kr. på Betfair-konto
 

Premier sluttspillet/finaler:

Nr. 1: 5000 kr. på Betfair-konto

Nr. 2: 3000 kr. på Betfair-konto

Nr. 3: 2000 kr. på Betfair-konto
 

Totalt er samlet premiepott på NOK 22.000.

 

Rundeoppsett:

1. Gruppespill kamp 1: 18. og 19. september totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 18. september kl. 19.45.

2. Gruppespill kamp 2: 2. og 3. oktober totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 2. oktober kl. 19.45.

3. Gruppespill kamp 3: 23. og 24. oktober totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 23. oktober kl. 19.45.

4. Gruppespill kamp 4: 6. og 7. november totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 6. november kl. 19.45.

5. Gruppespill kamp 5: 20. og 21. november totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 20. november kl. 19.45.

6. Gruppespill kamp 6: 4. og 5. desember totalt 16 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 4. desember kl. 19.45.

7. Sluttspill åttendedelsfinale, 1. kamp, 16 deltakere igjen: 12./13. og 19./20. februar totalt 8 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 12. februar kl. 19.45.
8. Sluttspill åttendedelsfinale, 2. kamp, 16 deltakere igjen: 5./6. og 12./13. mars totalt 8 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 5. mars kl. 19.45. 

9. Sluttspill kvartfinale, 1. kamp, 8 deltakere igjen: 2. og 3. april totalt 4 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 2. april kl. 19.45.
10. Sluttspill kvartfinale, 2. kamp, 8 deltakere igjen: 9. og 10. april totalt 4 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 9. april kl. 19.45.

11. Sluttspill semfinale, 1. kamp, 4 deltakere igjen: 23. og 24. april, totalt 2 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 23. april kl. 19.45.
12. Sluttspill semfinale, 2. kamp, 4 deltakere igjen: 30. april og 1. mai, totalt 2 kamper å spille på. Innleveringsfrist: 30. april kl. 19.45.

13. Sluttspill FINALE/bronsefinale: 25. mai, en kamp å spille på. Innleveringsfrist: 25. mai kl. 19.45.

 

Regler

 • I hver runde vil du møte en motstander fra din gruppe, og du vil konkurrere om hvem som får flest enheter. Vinneren får tre poeng, uavgjort gir ett poeng til hver.
 • Om hverken du eller motstanderen din vinner på deres spill blir kampen satt til uavgjort og dere scorer ett poeng hver.
 • Hvis en spiller unnlater å sende inn spill til sin kamp, får han 0 poeng i runden. Hvis motstanderen bommer på sine spill, blir han tildelt ett poeng i runden.
 • Spillet/spillene må sendes til [email protected] innen en time før avspark i de oppsatte spillrundene. Innleverte spill etter innleveringsfristen har gått ut teller ikke.
 • Dine spill må begrenses til de kamper og spilleobjekter med de odds som er oppgitt av OddsNet. De aktuelle spilleobjektene og odds vil offentliggjøres senest kl. 17.00 dagen før innleveringsfrist.
 • Du har 500 enheter for å spille i hver runde.
 • Du må spille for alle 500 enheter som må settes på maks. to spill. Minimum innsats per spill er 100 enheter.
 • Det er ikke tillatt å sette flere spill i samme marked. F.eks. er det ikke lov å spille både over og under i o/2,5-mål-markedet for samme kamp, eller å spille både 1 og x i 1x2-markedet i samme CL-kamp.
 • Dersom en kamp blir utsatt eller avlyst, og ikke avgjøres ved spilledatoen/runden kl. 24:00, vil oddsen settes til 1,00.
 • Hvis to spillere har samme antall poeng etter de seks gruppekampene, vil spilleren med det høyeste totale antall enheter innspilt være best plassert.
 • Dersom en knock-out runde over to kamper (åttendedelsfinale, kvartfinale eller semifinale) i sluttspillet ender uavgjort (deltakerne vinner hver sin kamp) gjelder følgende skilleregler: 1) Antall enheter total spilt inn i den aktuelle runden over de to kampene. 2) Antall enheter total spilt inn i konkurransen frem til den aktuelle runden. 3) Loddtrekning.
 • Dersom finalen eller bronsefinalen i sluttspillet ender uavgjort gjelder følgende skilleregler: 1) Antall enheter total spilt inn i konkurransen frem til den aktuelle runden. 2) Loddtrekning.
 • Deltakeren må plassere minst 1 ekte spill for penger hos Betfair på Champions League-markeder per runde for å kunne være kvalifisert til pengepremiene.
 • Alle tvilsspørsmål avgjøres av OddsNet og Betfair.
Meld deg på nå ved å sende en e-post til [email protected] med ditt kallenavn på OddsNet, ditt fulle navn, og ditt brukernavn hos Betfair. I tillegg ber vi om at de som melder seg på oppgir hvor mye han/hun tror han/hun kommer til å spille for/omsette per CL-runde hos Betfair.