Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

ComeOn! med TBP på 90 på Skal vi Danse!

Skrevet av: BT Karlsen 04.09.2012 12:18

ComeOn! har gjort boybandartisten Ben Adams, Linnie Meister og Cathrine Larsåsen til de største favorittene i den kommende norske utgaven av Skal Vi Danse, der ComeOn! tilbyr meget gode odds pga. en hyggelig tilbakebetalingsprosent.

ComeOn! har gjort Linni Meister og Cathrine Larsåsen til de største favorittene, sammen med boybandartisten Ben Adams. Det skal mye til for at ikke en av disse vinner. Men hvem vet i en slik konkurranse før publikum har sett dem, det er opp til deg å finne dine spill. Sikkert er det iallefall at oddsspillere ha bitt seg merke i kontroversielle Linni Meister allerede.

- Det er klart Linni er en av favorittene. Med sitt smittende humør og erfaring fra dans blir hun farlig for de andre danserne. Det har ikke så mye å si at hun har mistet mye av oppkjøringen, Linnie har bevist tidligere at hun evner å skape interesse rundt sin egen dans. I tillegg har hun et smittende humør og virkelig sjansen til å vise seg fra sin beste side i beste sendetid. Vi tror Linnie kommer langt og prissetter henne helt der oppe. Tidligere glamourmodeller har vunnet Skal vi Danse før og Linnie har det samme som Lene Alexandra og kanskje enda mer, sier PR og samfunnskontakt Michel Sterk fra spillselskapet ComeOn!

Det er likevel langt ifra avgjort. Favorittstempelet må Linnie dele med den tidligere boybandartisten Ben Adams og stavhopper Cathrine Larsåsen.
- Ben er på forhånd den vi ser på som den sterkeste danseren, som tidligere boybandartist har han levd av å danse. Sammen med resten av A1 fikk han store deler av verdens fjortisjenter mo i knærne og hadde en hel verden i sin hule hånd. Mange husker nok A1 aller best fra dansingen. Så spørs det på hvordan han fremstår, storsjarmøren skal sjarmere et helt annet publikum nå.

- Hva gjelder Cathrine Larsåsen så har vi sett det før, idrettspersonligheter som kommer til Skal vi Danse har et enormt konkurranse innstinkt. For slike som Cathrine handler alt om å vinne, og de har grunnlaget til å ta til seg kunnskap og fysikken iorden. Det store spørsmålstegnet står ikke om hun vil og klarer å jobbe hardt nok. Men har hun rytmen? Det gleder vi oss til å finne ut av, sier Sterk
 

Det kan bli stygt i bunnen.

Spillselskapet har og satt odds på hvem som ryker ut først, Eldar Vågan og Lars Erik Blokhus er de heteste kandidatene til å bli sendt hjem tidlig. Skal vi tro spillselskapet kan det bli stygge scener på parketten.

- Vi har vel alle sett disse to danse på en scene. Enten vi vil innrømme det eller ikke. All honnør for det de driver med, men Plumbo vokalisten i en het Rumba eller ristende Cha-Cha-Cha.. Eller noe ligenende med Eldar Vågan er ikke det denne konkurransen dreier seg om. Vi ser heller ikke helt for oss at disse barberer brystkassa til en vill Paso Double. Når det er sagt så har begge alle muligheter til å overraske oss, og lykke til med det. avslutter Michel Sterk norsk PR og samfunnskontakt for ComeOn!
 

Odds fra ComeOn!

Til å vinne Skal vi danse 2012
Ben Adams 5,00
Linni Meister 6,00
Cathrine Larsåsen 6,00
Hanne Sørvaag 7,50
Vebjørn Sand 10,00
Marit Mikkelsplass 10,00
Lasse Ottesen 11,50
Lillian Müller 11,50
Lars Erik Blokhus 35,00
Stein Johan Grieg Halvorsen 35,00
Eldar Vågan 45,00

Første til å bli stemt ut av Skal vi danse 2012
Eldar Vågan 3,60
Lars Erik Blokhus 3,90
Stein Johan Grieg Halvorsen 9,00
Marit Mikelsplass 12,50
Lasse Ottesen 12,50
Lillian Müller 12,50
Cathrine Larsåsen 18,00
Vebjørn Sand 18,00
Linnie Meister 22,50
Hanne Sørvaag 22,50
Ben Adams 30,00