Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter juni: "Black"

Skrevet av: BT Karlsen 06.07.2012 17:23

Juni var inngangen til en sommerrolig periode og feriemodus for mange. Men veteranbrukeren "Black" ligger ikke på latsiden og bidro som vanlig med mange flotte og innbringende tips også sist måned. Hans gode innsats i juni førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Black" 1000 norske kroner inn på konto hos Moneybookers !

Erfarne "Black" er av våre mest aktive og trofaste bidragsytere her på OddsNet. Han har bidratt jevnt og trutt med interessante spillforslag i en årrekke, og holder stadig koken på imponerende vis.
"Black" har vunnet månedskåringer i tre tidligere år, og ble da også "Årets OddsNetter" i 2009.
Tipsene hans kommer i all hovedsak fra trav- og galoppsporten, og han er nok mest kjent for sine tips fra britiske galoppløp. Men han er allsidig og går ikke av veien for å tipse om spill fra andre idretter.
For å belønne hans gode innsats har vi kåret "Black" til "Månedens OddsNetter" for juni 2012.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i juni og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for juli 2012 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under! Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2012 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!