Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippetips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 19.06.2009 11:22

I forbindelse med Tippeligarunden i helga ønsker Betfair også denne gangen å komme med noen tips.

Tipsene er skrevet av Betfair  Norge


Vålerenga unngår tap mot Sandefjord for 15. gang på rad?

 

Etter en forferdelig start på sesongen så har Vålerenga i det siste gjort det svært så bra. Det ble rett nok tap hjemme mot Stabæk sist, men Martins menn hadde før den kampen ikke tapt siden 3. mai! Det er da også på hjemmebane at VIF har gjort det dårligst i år for borte står de med bare 1 tap på 6 kamper.

 

Sandefjord startet sesongen på en fabelaktig måte, men i det siste så har det gått litt tråere. På de siste 5 kampene har de bare fått med seg 2 poeng og i forrige kamp mot Tromsø så berget de ikke poenget før klokken viste 88 minutter. Sandefjord har vært gode hjemme, selv om de bare har vunnet 3 av 7, så har de ikke tapt mer en 1 kamp.

 

Vålerenga har et voldsomt tap på guttene fra valfangerbyen, for siden 2001 så har lagene møttes 14 ganger i serie, cup og treningskamper , i kun en (EN kamp.. vi gjentar EN eneste kamp) har Sandefjord ungått å tape for VIF. Sandefjord har bra tall på hjemmebane i år og av den grunn så bør man nok dekke opp for en evt uavgjort, men rundt  1.90 på at VIF vinner, med pengene tilbake ved uavgjort (Asian handicap 0), det bør absolutt forsøkes.

 

 

0-4, 0-4, 0-4, 0-3 - Hvor skal dette ende?

 

Bodø Glimt har ikke bare tapt 4-0 3 ganger på rad i serien, de tapte i tillegg 3-0 for førstedivisjonslaget Alta i cupen i midtuken. Med det så har de sluppet inn 15 mål på 4 kamper uten å score selv. Med andre ord så ser det særdeles helsvart ut for laget fra Nordland. I fjor var de et av landets beste hjemmelag og alle fryktet Aspmyra. I år så har de allerede tapt 3 av 7 kamper, og med formen de har nå så skal man ikke se bort i fra at akkurat det skjer igjen.

 

Lillestrøm har fått en del folk tilbake fra skader, og selv om de enda ikke har komplett lag, så ser ting langt lysere ut en de gjorde for en måned siden. De har nå spilt 5 kamper på rad i serien uten å tape og sist så slo de Fredrikstad med 4-2 på hjemmebane. De har rett nok bare vunnet 1 kamp på bortebane så langt i år, men med den formen Glimt har nå, så bør sjansene for borteseier nummer 2 være helt grei.

 

Etter årtusenskiftet så har LSK gjort det veldig greit på Aspmyra, på 8 kamper står de med 4 3 poengere. Forrige seier kom i 2004, og nå 5 år etterpå så er det påtide med en ny. I skrivende stund får man rundt 2.65 i odds og det anbefales på det varmeste.

 

 

Slaget om Vestlandet, seieren havner i Bergen!

 

Ukens mandagskamp, Viking-Brann, er rundens absolutte høydepunkt, det er nok en gang tid for slaget om Vestlandet! Viking sliter noe helt fryktelig og presterte å ryke ut av cupen i midtuken. I en nær sagt ukentlig tradisjon så skjelte Thomas Myhre ut lagkameratene i ettertid. Det er godt mulig at keeperen som er mest kjent for sine uttallige hårreisende tabber heller burde fokusere på egne prestasjoner en en å skjelle ut lagkamerater. Viking vant rett nok sist i serien mot et særdeles ustabilt Aalesund,men før det så hadde de gått 5 kamper uten seier. De har heller ikke vært gode hjemme med kun 2 seire på 8 kamper.

 

Brann ser ut til å ha fått orden på sakene og nå som Huseklepp faktisk ser ut til å score på mer en 1 av 100 store sjanser (og da er vi snill med han), så bør framgangen fortsette for hele laget. Brann er i god form og har faktisk vunet 3 av sine 4 siste kamper og er nå oppe å snuser på medalje.

 

De dristige kan forsøke med en ren brann seier til rundt 3.30 i odds, mens de som er litt mindre glad i risiko kan spille Brann med asian handicap og pengene tilbake ved uavgjort til rundt 2.30 i odds.

 

 

Registrer deg her og få samtidig et gratisspill på 333 kr.

 

Lykke til og ha en flott helg!

 

Mvh

Betfair