Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter mars: "Flipper"

Skrevet av: BT Karlsen 04.04.2012 16:41

Det var mange brukere som utmerket seg positivt i forrige måned, og flere gode kandidater å velge mellom i vår månedskåring. Det var likevel vanskelig å komme utenom veteranen "Flipper", som igjen bidro med en imponerende rekke med innbringende tips. Hans innsats i mars førte ham til topps i vår månedskåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Flipper" 1000 norske kroner inn på konto hos Moneybookers !

Alle som har brukt OddsNet litt kjenner nok godt til brukeren "Flipper", som har vært en av våre beste og mest trofaste bidragsytere her i lengere tid. Han ble da også kåret til "Årets OddsNetter" i fjor, og har gått til topps i en rekke månedskåringer opp gjennom årene.
Tipsene hans kommer hovedsaklig fra hestesport og fotball, men allsidige "Flipper" kommer rett som det er med tips også fra flere andre idretter.
Som i de foregående månedene hadde "Flipper" god uttelling på sine tips i mars, så for å belønne hans gode innsats har vi kåret "Flipper" til "Månedens OddsNetter" for mars 2012.

Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i mars og håper på flere nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for april 2012 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under! Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

 

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos Moneybookers og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2012 vinner NOK 5.000 inn på konto hos Moneybookers i tillegg til en flott pokal!