Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bikker Viking Stadion 10.000?

Skrevet av: Moderator 21.02.2012 13:20

Som en oppfølger til gårsdagens lave Hareideodds, følger vi i dag opp med et spill hos NordicBet på publikumstallet på fine Viking Stadion. Fortsetter nedgangen, eller vil det endelig snu, også der, for Stavangers fotballstolthet.

For posisjonen som byens idrettsstolthet må man si at er tapt til iskrigerne i Oilers som henter inn pokaler og medaljer som om det er den vanligste hverdagsting. Dette dreier seg dog om fotball og her ser man hva NordicBet skriver om Viking og deres mindre eller mer trofaste publikum:

Viking har hatt en ganske dramatisk nedgang i tilskuertallet hjemme på Viking Stadion. I fjor bikka klubben så vidt 10 000 tilskuere i gjennomsnitt på hjemmebane. Hvis vi bare ser tilbake til sesongene 2007 og 2008 hadde Viking faktisk godt over 15000 tilskuere. Viking er nok en klubb med veldig bra potensial for både stadionet og Stavanger by innbyr til at det skal kunne komme godt med besøk. En må faktisk tilbake til 2003 og den tid en spilte på Stavanger Stadion for å finne besøkstall under 10 000 og slik sett vil det nok være et nederlag om klubben vil gå under denne "magiske" grensen.


Viking har ikke vært av de mest underholdende lagene de siste årene, men håpet er nok at noen unggutter skal ta nye steg og begeistre publikum fra første spark på ballen i 2012-sesongen. Vi tror at Viking har gode sjanser for å gjøre det bedre enn i fjor rent sportslig og i øyeblikket er klubben rangert som nummer syv i Tippeligaen og det vil jo om ikke annet bli en liten framgang fra fjorårets skuffende 11. plass. Positivt for klubben at de nå får møte Sandnes ULF for det kan nok trekke litt ekstra tilskuere på Stadion.

Publikumstallene er på vei nedover i Tippeligaen og skulle Åge Hareide menn igjen komme i ingenmannsland på tabellen kan nok publikums interesse dale rimelig kjapt. Tålmodigheten er i nok i ferd med å ta slutt i Stavanger og NordicBet synes at Åges Hareides posisjon i klubben er truet. Vikingfansen er nok litt leie av å bli skuffa og forventningene er langt større enn prestasjonene som har blitt utført de siste årene. Åge Hareide har mildt sagt ikke lyktes og en har nok ikke lyktes med mange av de dyre innkjøpene de siste sesongene.

Vi i NordicBet tror at bunnen kan være nådd både rent sportslig og publikumsmessig, men våre odds indikerer allikevel at det ikke er noen bombe om tilskuersvikten fortsetter og at en får under 10 000 på Viking Stadion i årets sesong. NordicBet har satt oddsene 2.55 på at det kommer under 10 000 tilskuere mens de som har klokketro på at tilskuertallene overstiger denne grensen må nøye seg med 1.45.

Her er NordicBets odds på Tilskuertallene på Viking Stadion for 2012:


Spectators - Viking FK spesials (Will Viking FK have more then 9999 spectators at home in Tippeligaen in 2012?)

YES 1.45

NO 2.55


Link til veddemål som går på tilskuertall i Tippeligaen finner du HER!