Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippetips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 12.06.2009 14:43

I forbindelse med Tippeligarunden i helga ønsker Betfair her å komme med noen tips.

Tipsene er skrevet av BetfairNorge

Et Viking lag i krise kommer til å slite mot Aalesund også?

 

Aalesund har vært et merkelig lag denne sesongen, de har gått fra det helt store til det helt elendige. Men i all hovedsak så er det på bortebane de har slitt, mens de hjemme har gjort sakene sine greit. Før landslagspausen så gjorde Aafk det bra både mot Sandefjord og Stabæk, og hjemme så står de bare med 1 tap på årets 6 hjemmekamper!

 

Det er vanskelig å si hva som er galt i Viking, men at det er noe galt er det liten tvil om. Viking har ressurser nok til å skulle være et topplag år etter år, men de siste årene har de ikke fått det til i det hele tatt, selv om de har byttet manager både en og to ganger. Til nå i år har de bare vunnet 3 kamper og de er bare 1 poeng over laget som ligger på kvalikk plass. Spesielt på bortebane så har Viking vært svake i år, for de står bare med 1 seier så langt.

 

Siden Aafk kom opp til Tippeligaen for første gang i 2003 så har de faktisk ikke slått Viking. I serien så har de møttes 8 ganger, og kun en gang(!) har Aafk i det hele tatt fått med seg poeng mot Viking, det var første kamp mellom lagene i 2003 som endte 1-1 på gamle Kråmyra. Men nå bør det endelig være duket for flere poeng mot Viking og om man dekker opp for at kampen kan ende uavgjort så får man i overkant av 1.90 på Aalesund med Asian handicap 0 (som betyr at man får pengene tilbake ved uavgjort).

 

 

Hjemmesterke Odd valser over Glimt?

 

En av årets største overaskelser i Tippeligaen er at Odd har gjort det så bra som de har med en 5 plass på tabellen når vi har spilt over 1/3 av sesongen. Spesielt på hjemmebane har de imponert og på 5 kamper så er de enda ubeseiret med 4 seire og 1 uavgjort.

 

Bodø Glimt ser ut til å slite veldig om dagen, for de kommer fra 2 strake 4-0 tap mot Start og Rosenborg. De har heller ikke vunnet på bortebane i år, men har rett nok bare tapt 2 av sine 5 kamper på fremmed gress. Likevell så ser det mye dårligere ut en i fjor, for da tapte Glimt bare 1 av 13 kamper på eget gress, mens de i år allerede nå har 3 tap hjemme.

 

Odd er med rette store favoritter her og et spill på hjemmelaget til ca 1.75 i odds bør kunne gi en pen gevinst.

 

 

Nok en målfattig kamp på Alfheim?

 

Tromsø startet sesongen på hjemmebane med en 6 måls kamp, men etter denne kampen så har de spilt 4 strake kamper under totalen hjemme og bare sluppet inn 2 mål. Tromsø laget sliter generelt med å score mål, samtidig som de har tette veldig bra igjen bakover. Dette var også oppskriften fra i fjor under Steinar Nilsen, og etter en sesongåpning der det rant inn i begge ender så har Per Mathias Høgmo også tydd til denne taktiken.

 

Sandefjord har ikke spilt under 2.5 mål siden starten av mai, men generelt så sliter de med å score mål på bortebane. På 5 bortekamper har det så langt blitt med bare 5 mål og 2 av målene kom i årets eneste borteseier mot et svakt Lyn lag.

 

Under totalen på 2.5 er godt betalt med ca 2.15 i odds, Tromsø har et hjemmebanekompleks, de klarer rett og slett ikke å score på eget gress når motstanderne legger seg langt bakpå og samtidig så slipper de inn veldig lite mål.