Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tippeligaen 2012: -Molde vinner foran RBK!

Skrevet av: BT Karlsen 03.02.2012 12:21

NordicBet mener gullkampen i årets Tipppeliga vil stå mellom Molde FK og Rosenborg BK. Det er lite som skiller vinneroddsen mellom de to lagene, men NordicBet holder en knapp på at Molde forsvarer ligamesterskapet fra i fjor!

NordicBet har rangert Molde FK helt på topp når de har vurdert hvem de tror vil vinne Tippeligaen 2012. Vanligvis pleier Rosenborg BK å være på topp av en slik vurdering på denne tiden av året rett og slett fordi klubben har vært en maktfaktor i norsk fotball de siste 20 årene. Det er ingen selvfølge at det er et "maktskifte" på gang selv om Molde tok gullet i fjor, men det er mye som taler i retning av at Molde har en god mulighet for å gjenskape suksessen.
Molde drives i dag på en meget profesjonell måte og det kan virke som de har fått inn en treningskultur og en mentalitet i gjengen som kan minne litt om de gyldne årene til Rosenborg mens Nils Arne Eggen var på toppen av sin trenerkariere.
Rent historisk har Molde oddsene mot seg for vi må faktisk helt tilbake til sesongene 1983 og 1984 for å finne en annen klubb enn Rosenborg har vunnet serien to sesonger på rad. Vålerenga stod for den bedriften. NordicBet tilbyr 2.85 i odds på om Molde vinner serien.

NordicBet tror Rosenborg vil ta sølvet og at de vil gi Molde en skikkelig kamp om gullet.
Spiller for spiller kan nok Rosenborg bli vel så god som Molde i år, men vi tror ikke de som lag vil fungere like godt. Jan Jönsson er en god trener bevares, men det er mindre flyt i spillerstallen i Rosenborg enn han opplevde som trener for Stabæk. Presset på laget er større både fra publikum og fra pressen og vi synes ikke Jönsson har taklet det presset så bra som man kanskje hadde forventet.
Det er nok slik at Rosenborg virker å ha mistet litt av sammhandlingen og godfoten klubben hadde når Nils Arne Eggen ledet laget. Rosenborg er fremdeles en merkevare ingen klubber kan sammenligne seg med i Norge, men de må virkelig ta grep for å bevare sin posisjon som den ubestridte ener.
Vi tror ikke de vinner serien, men at de vil gi sitt publikum mye spenning denne sesongen ved å kjempe om seriegullet til siste spark på ballen. Vi tror Rosenborg tar sølv, men tør ikke gå høyere enn 3.00 ganger pengene for at de tar tilbake tronen som den ubestridte eneren i Norge.
 

Trioen Vålerenga, Lillestrøm og Tromsø tror vi vil kjempe om medaljene.
Vålerenga vil få en opptur om de er mer heldige på skadefronten enn i fjor og vil normalt få et løft. De må lykkes litt på spillerfronten inn mot seriestart, men vi spår et revansjesugent Vålerenga.
Lillestrøm har gjort mange gode spillerkjøp og vil trene hardere med Magnus Hagelund. Vi tror på en opptur med ny trener og spår ny giv for kanarifansen!
Tromsø leverte en knallsesong og vil også i år framstå som velorganiserte. Tromsø har mista sine beste spisser, men har samtidig fått inn sterke erstattere. Tromsø har en viss tradisjon for å måtte eksportere noen spillere på høstparten og det kan de måtte gjøre igjen i år. Klubben er også litt sårbare for skader på sentrale spillere og dermed kan de havne utenfor "pallen " i årets Tippeliga.
 

Vinnerodds

Molde 2.85

Rosenborg 3.00

Vålerenga 7.00

Lillestrøm 9.00

Tromsø 10.00

Viking 20.00

Brann 25.00

Strømsgodset 25.00

Aalesund 30.00

Odd Grenland 30.00

FK Haugesund 40.00

Fredrikstad 40.00

Stabæk 75.00

Hønefoss BK 300.00

Sogndal 300.00

Sandnes Ulf 500.00
 

Direktelink til odds:

http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=50000001317