Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Dansk ledelse i Eliteserien

Skrevet av: Moderator 30.01.2012 11:12

"TCDK" har åpnet forrykende i sesong 13 av OddsNet-ligaen og er i ferd med å ta innersvingen på sine konkurrenter i Eliteserien. Les også om en svært beryktet avdeling i 2.divisjon, bestående av duellanter som kan skremme vannet av de fleste og som går i clinch hver eneste serieomgang.

"TCDK" har deltatt i ON-ligaen siden den startet opp og må derfor regnes som en av veteranene, men han spiller kun sin femte sesong i toppserien. Han rykket opp igjen til det gode selskap i fjor etter 4 sesonger nede i 1.divisjon. Hans beste prestasjon i Eliteserien er for øvrig 2.plassen tilbake i sesong 3.

Helgens resultater, samt tabell fra Eliteserien:

LuteLeiNå - heroan 0-3
supermichael - TCDK 1-1
MrRobinHood - SokndalHalifaxian 3-0

1. TCDK                     4   3-1-0   10 poeng
2. MrRobinHood         4   2-2-0    8 poeng
3. SokndalHalifaxian  4   2-0-2    6 poeng
4. heroan                  4   1-0-3    3 poeng
5. supermichael         4   0-3-1    3 poeng
6. LutaLeiNå              4   0-2-2    2 poeng

Ref tabellen ovenfor ligger TCDK utvilsomt bra an til medalje og kanskje snapper han også gullet foran nesen på sine konkurrenter. I neste runde har han dessuten hjemmekamp mot andreplasserte MrRobinHood, og med seier der vil han sikre seg et meget gunstig utganspunkt foran andre halvdel av sesongen.

Beryktet avdeling  
I 2.divisjon, avd C er det ventet full brytekamp denne sesongen der kampen om opprykk fort kan bli en thriller av de sjeldne. En av favorittene er utvilsomt "RinusMichels" som vant de to første sesongene av Eliteserien og som totalt hanket inn hele 7 medaljer på de 8 første sesongene. Nå befinner han seg imidlertid helt nede i 2.divisjon og skal måle krefter mot kjente og kjære navn som;

Tommy Tusj
Ovechkin
RolfS
Trosten
patski       

Foruten "RinusMichels" kan også "Ovechkin", "Trosten" og "patski" vise til spill i Eliteserien. De har alle tre spilt 3 sesonger hver seg i den øverste divisjonen og både "Trosten" og "patski" kan også vise til medalje(r). I tillegg ble "Tommy Tusj" årets OddsNetter tilbake i 2005 og "RolfS" vant samme kåring i 2002 - en utmerkelse det står respekt av.

Med andre ord skulle det meste være lagt, og for mange er det nettopp her man finner den største spenningen og ikke minst forventningene til inneværende sesong - og det altså nede i 2.divisjon. Dette kunne jo like gjerne vært Eliteserien i en hvilken som helst sesong, men det beviser samtidig at i OddsNet-ligaen kan alt skje og her er det flere faktorer som spiller inn.

For ordens skyld avslutter vi med stillingen etter 4/10 runder, og ikke uventet er det legenden, "RinusMichels", som er i føringen;

1. RinusMichels     4   2-2-0   8 poeng
2. Tommy Tusj      4   2-1-1   7 poeng
3. Ovechkin           4   2-0-2   6 poeng
4. RolfS                 4   1-3-0   6 poeng
5. Trosten             4   0-2-2   2 poeng
6. patski               4   0-2-2   2 poeng

For samtlige resultater, tabeller og annet - se OddsNet-ligaen i menyen til venstre.