Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Mulig budkrig på Andre Segnhor

Skrevet av: Moderator 30.01.2012 10:30

Innspurten for å sikre seg slagkraftige lag til en ny Tippeligasesong er i gang, og en av dem som er hyppigst nevnt som forsterkning er Andre Segnhor. Både Molde og Aalesund ønsker seg angriperen som til daglig spiller for Bani Yas i De forente arabiske emirater, noe som kan føre til en budkrig mellom naboene på nordvestlandet.

Segnhor er 26 år gammel og har et ønske om å spille fotball i Europa de neste sesongene. Segnhor har flere landskamper for Senegal, men for å få flere bør han komme seg til europa som er et bedre utstillingsvindu enn de forente arabiske emirater. Både Molde FK og Aalesund FK har mer enn ymtet frampå at de vil ha spissen foran kommende sesong og kanskje får vi en budkrig mellom de to naboene. Vil Segnhor virkelig havne på nordvestlandet?


NordicBets bookmakere har hatt heftige diskusjoner om han er for stor for norsk fotball. Normalt sett er dette en spiller i øvre klasse og helt på kanten av tålegrensen for norske klubber. De fleste er nemlig ganske trygge på at Segnhor er en klassespiss etter norske forhold. Vi tror sannsynligheten er størst for at verken Molde FK eller Aalesund FK har råd til å kjøpe og lønne Andre Segnhor. Vi tilbyr kun 1.40 i odds på at han ikke spiller kamper for en Tippeligaklubb i Møre og Romsdal i 2012.

Molde FK ivrer etter å forsterke laget inn mot seriestarten. Både en midtbanespiller og en spiss står høyt på ønskelisten. Laget har mange gode angripere, men mye tyder likevel på at Segnhor er sterkt ønsket. Davy Claud Angan og Jo Inge Berget er begge meget gode spisser, men for å hevde seg i Champions League kvalifisering trengs det nok enda sterkere skyts.

Molde FK kan friste med en meget respektert trener i Ole Gunnar Solskjær som er noe så sjeldent som et verdensnavn i norsk fotball. Det er også grunn til å tro at Molde kan argumentere for at de har en svært god link til den største eksportøren av proffer fra Norge de siste årene. Jim Solbakken har en sterk posisjon og har nok en finger med i spillet i mange av de heteste overgangene fra norsk fotball.

NordicBet tror nok også Molde per dags dato har en større økonomisk handlekraft enn Aalesund FK. Det er klart at Røkke og Gjelsten er mer enn klar for å få inn enn toppspiss etter fjorårets jubelsesong. Det at Molde FK har gått ut og sagt at de ønsker seg Segnhor kan dog være en liten avledningsmanøver. Tarjei Nordstrand Jacobsen er flink til å spille spillet og ved å terge Aalesund FK ved å signalisere interesse får de frihet til å fokusere på andre aktuelle spillere i markedet. Molde FK er kanskje en litt mindre klubb enn det Segnhor drømmer om, men skal han noengang spille for en norsk klubb er kanskje årets Molde lag det mest spennende tilbudet på lang tid. Det er ikke usannsynlig at Segnhor havner i Molde FK, men vi tror det ikke. Det er likevel ikke mer urealistisk enn at vi ikke tør gå høyere enn 3.50 i odds for at det skjer.

Aalesund FK har bygd et lag stein for stein og slik vi ser det mangler laget kun en toppspiss for å kunne kjempe om medaljer i kommende sesong. Aalesund FK har virket rimelig "hemma" med tanke på å hente inn spisser av klasse de siste årene. Dede Andersen var en kjempegod spiss, men foruten han er det nok bare Aarøy som har levert sånn rimelig god spisskvalitet i fylkets "hovedstad".

Aalesund FKs ledelse er nok lei av å høre at de er handlingslammet når det kommer til det å hente inn spennende angripere, og det kan gjøre at de strekker seg lenger enn langt for å få på plass en spiss av et helt annet kaliber enn man er vant til å se i Aalesund FK.  Det er grunn til å tro at interessen rundt klubben ville øke betydlig med en knallsignering og et spenstig navn.

NordicBet tror ikke kunstgress virker spesielt forlokkende på en internasjonal spiss som er vant til gress under føttene og det er helt klart et ankepunkt i mot at han kommer til Ålesund. Det at byen er større enn Molde er nok en liten fordel sunnmøringene kontra Molde som for store stjerner kan virke som en plass " der ingen skulle tru at nokon kunne bu".

Ålesund er nok ikke veerdens navle, men sånn sett noe bedre enn rosenes by. Kjetil Rekdal er en kjent trener i Norge, men det klinger nok ikke like spennende som en ex Manchester United stjerne. AAFK må ønske seg Segnhor ekstremt mye og grave sjeldent langt ned i lommene til sunnmøringer å være for å sikre seg denne klassespissen.

Vi har litt problemer med å se at Andre Segnhor havner i Ålesund og tilbyr hele 6 ganger pengene om han spiller for Aalesund FK i Tippeligaen 2012.


Her er NordicBets veddemål på Andre Segnhor:


Andre Segnhor - Molde FK / AAFK - spesial (Will Andre Segnhor play for Molde or Aalesund in Tippeligaen 2012?)

NO, he will not play for Molde or Aalesund FK in Tippeligaen 2012  -  1.40

Andre Segnhor to play for Molde in Tippeligaen 2012  -  3.50

Andre Segnhor to play for Aalesund FK in Tippeligaen 2012 -  6.00


Direktelink til veddemålet finner du for øvrig her.