Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Nærmer Solskjær seg United?

Skrevet av: BT Karlsen 25.01.2012 20:35

Ole Gunnar Solskjær har fått massiv omtale i England for sin innsats med å føre gull til Molde by på første forsøk. Mange spør seg om det virkelig er en sjanse for at Solskjær med tiden kan overta managerstolen i Manchester United. Nå har NordicBet kommet med det de selv karakteriserer som sensasjonell lav odds for at Solskjær ganske så snart blir sjef på Old Trafford.

Både United TV og BBC har vært innom for å lage "hjemme hos" reportasjer om Ole Gunnar i Molde / Kristiansund. Det er med å pirre nyskjerrigheten til fansen og en kan lure seg på om det er en bevist mediestrategi for å gradvis venne fansen til at Ole Gunnar " soon is comming back?" Det betyr i at han følges svært tett og det har vel heller ikke Sir Alex Fergusson lagt særlig skjul på i diverse intervjuer og kommentarer. Det er slik NordicBet tolker det en tanke bak utviklingen til Ole Gunnars trenerkarriere og de tankene går i retning Manchester.

Trenerteamet i Molde bærer preg av at United kan ha en liten finger med i spillet. Hans nærmeste medhjelpere i Molde har en posisjon i United systemet og kan det være at United driller et team som på sikt kan komme tilbake til United for større oppgaver? Forutsetingene for dette trenerteamet for å lykkes i Norge er åpenbart store for det ser vi jo gjennom seriemesterskap i første forsøk. Seriegullet med Molde skyldtes ikke store tunge investeringer, men helt tydelig godt håndtverk av trenerteamet. NordicBet mener å ane konturene av at Molde kan bli en maktfaktor i Norge de neste sesongene og med enda bedre økonomi og flere talenter å jobbe med er det duket for mer suksess for Solskjær og co.. Vinner Molde serien flere ganger er veien kort fra Aker Stadion til Old Trafford for et velsmurt trenerteam.
 

NordicBet tror det kan ta litt tid før Ole Gunnar er moden for oppgaven, men vi ser det ikke som usannsynlig at han blir United manager innen syv års tid. Sjansene øker selvsagt betraktelig innenfor et 20 års perspektiv, men vi har valgt å presentere odds på om Ole faktisk kan bli Manchester United manager innen 1. August 2019. Sjansene for at det ikke skjer er fremdeles større enn for at det skjer, men med oddsene 1.35 for NEI og 2.95 for JA inndikerer vi at Ole Gunnar Solskjær kan være den største favoritten til å overta roret etter Sir Alex!
 

Nåløyet for å passere hindrene for å bli manager i United er særdeles lite, og med odds på 2.95 vil vi påstå at oddsene er sensasjonelt lave for at Solskjær ganske så snart blir sjef på Old Trafford. United kan vel så å si velge den treneren de selv ønsker og at en såpass ung trener fra Norge nevnes i denne sammenhengen bør vi være stolte av. Det sier ALT om den posisjonen vi mener Ole Gunnar har blant fansen, men først og fremst hvor stor respekt Sir Alex Fergusson har fått for sin tidligere elev.
NordicBet tror at det vil være viktig for Fergusson å kunne velge sin etterfølger og da er sjansene store for at han velger en han selv har vært med å forme som trener. Vi ser ingen kandidater som idag skiller seg mer ut enn nettopp Ole Gunnar Solskjær. Fergusson har 100 prosent tillit til Solskjær og vi tror han vil like å se sin fotballkloke "sønn" lede sitt elskede United engang i framtiden.
 

Ole Gunnar er i ferd med å skrive en ny solskinnshistorie som vil gå inn i historien som den mest spennende trener / manager karrierene i norsk fotballhistorie. Vi er bare i starten på denne eventyrhistorien og det gjenstår å se om neste etappe blir å finne i Manchester og på Old Trafford.
 

Her er veddemålet:

Ole Gunnar Solskjær : Manchester United spesial (Will Ole Gunnar Solskjær be Manager in Manchester United before 1 August 2019?)

Odds
NO 1.35

YES 2.95