Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tror Even Hovland havner i Molde

Skrevet av: Moderator 05.01.2012 19:13

Even Hovland har vært en tro tjener i Sogndal, men tiden er inne for nye utfordringer. NordicBet tror Hovland i løpet av kort tid vil skifte klubb og har Molde som favoritt til å sikre seg signaturen.

Molde FK har lenge siklet på midtstopperen og vi tror det gir dem et godt utgangspunkt for å sikre seg Hovland. Med rike onkler i ryggen og et spennende sportslig apparat med Ole Gunnar Solskjær i spissen, er klubben attraktiv selv for spillere med forutsetninger om å hevde seg i europeisk toppfotball.


Molde er trolig den klubben i Norge som følges tettest av flest utenlandske klubber med tanke på oppkjøp av spillere. Det gjør at Molde er i ferd med å bli et minst like bra utstillingsvindu som det Rosenborg har vært de siste 20 årene. Klubben er i ferd med å bli en talentfabrikk og med den gode kontakten klubben har med Jim Solbakken er det grunn til å tro at interessen fra det store utland ikke vil avta med det første. Champions League kvalifisering er også forlokkende for en "up and comming"-spiller som Hovland. I Molde vil han garantert være tiltenkt en svært sentral rolle og det vil være svært viktig når han skal fatte sin beslutning. NordicBet tror Hovlands neste klubb blir Molde FK og vil tilbyr kun 2,20 i odds for at det vil skje.


Det er økonomisk krise i norsk fotball og få klubber har midler til å hente dyre spillere. Det betyr at få andre norske klubber har de økonomiske midlene som skal til for å hente en såpass profilert som Even Hovland er i norsk målestokk. Rosenborg hadde for noen år siden vært et opplagt valg, men vi tror at trønderne er litt på defensiven i forhold til Molde med tanke på å signere talentfulle spillere. Ole Gunnar Solskjær er nok hovedgrunnen for nettopp det.


Soskjær er en av gutta og huskes fremdeles som en meget god spiller, men samtidig har han i løpet av kort tid bygd opp en respekt som trener som få andre norske klubbtrenere kan matche. Dette virker nok som en magnet på spillere som tenker utvikling. I tillegg tror vi Rosenborg er såpass greit besatt på midtstopperplass at de ikke fremstår som et godt valg for Hovland. Vi ser ingen andre klubber som vil komme på banen og konkurrere med Molde om Hovland, selv om klubber som Vålerengen og Viking er klubber som rent økonomisk har muskler til å ta opp kampen med Molde. Vi tilbyr dermed hele 6.00 ganger innsatsen om Hovland havner i en annen norsk klubb enn Molde FK.Russiske Anzji Makhatsjkala har kommet med et solid bud om vi skal tro ryktene som svirrer rundt Even Hovland. Russerne kan friste med masse rubler og meget profilerte lagkamerater. Det økonomiske er helt klart viktig, men vi tror at Hovland evner å tenke langsiktig og tenke utvikling fremfor økonomisk gevinst. Russisk fotball høres ikke ut som det tryggeste valget for en kar som er vant med langt triveligere og trygge omgivelser. Trygghet er viktig og selv om fristelsen nok er stor tror vi at Hovland avstår fra å hoppe på noe som fort kan fortone seg som
"russisk rulett" med egen karriere.


NordicBet tilbyr hele 4.00 i odds om Hovland blir lagkamerat med stjerner som Samuel Eto'o og Roberto Carlos. Vi har også valgt å ta med Manchester United på lista over klubber som kan være interessert i å hente midtstopperen. United er på lista vår rett og slett fordi vi synes Hovland er så spennende at han potensielt kan være på blokka til selveste Sir Alex Fergusson. NordicBet mener å vite at United følger Hovland tett og selv om nåløyet er trangt utelukker vi ikke at Hovlands neste klubb blir Manchester United. Vi tror dog at Molde ville være en perfekt mellomstasjon og at linken som Jim Solbakken har til både Molde og Manchester United gir Hovland gode muligheter for en dag å ende opp på Old Trafford. Vi gir likevel 12 i odds på at United blir hans neste stoppested.


Interessen for Even Hovland er som sagt ganske stor og vi tror at mange klubber i Europa snuser på signaturen. Hvis det kommer et tilbud fra en klubb i Premier League eller tysk Bundesliga er nok veien kort til en kontrakt. NordicBet tror det er en realistisk sjanse for at dette skjer, men vi fremholder at Molde er det mest aktuelle for Hovland slik det ser ut pr i dag. 

Oddsene for hva som blir Hovlands neste stoppested blir dermed:
Molde FK: 2,20

Andre norske klubber enn Molde: 6,00

Anzji Makhatsjkala 4,00

Manchester United: 12,00

Andre utenlandske klubber enn Anzji Makhatsjkala og Manchester United: 3.30

Direktelink til oddsoversikten finner du for øvrig her.