Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Årets OddsNet-tipser 2011: Stigis

Skrevet av: OddsNet 04.01.2012 19:04

For første gang i historien gikk OddsNetspillene med underskudd i løpet av et kalenderår med 94% i tilbakebetalingsprosent, men en som leverte varene var den gamle traveren Stigis som dermed ble "Årets OddsNet-tipser 2011" og vinner kr. 5.000 pluss en fin pokal!

Selv om det bare er en mager trøst ble det postet relativt sett få offisielle OddsNetspill i 2011, nærmere bestemt 413 stykker. Trøsten i det ligger i at det da naturligvis er litt mer tilfeldig hvilket resultat man ender opp med, pluss at det har liten påvirkning på vårt totalregnskap som ved årsskiftet viste en TBP på flotte 109,5 basert på 17.142 offisielle OddsNetspill siden oppstarten i 2000. Like fullt er vi naturligvis meget misfornøyde med å ende et år i minus, og skal jobbe knallhardt for å forbedre tallene i år.

Når vi skulle kåre Årets OddsNet-tipser for 2011 var det enklere enn noen gang, da kun Stigis endte i pluss med sine 108% på 111 OddsNetspill. Kr. 5.000 og en flott pokal vil dermed snart finne vei til hans konto og hjem. Vi gratulerer så mye! :-)

For "nye lesere" følger her noe mer informasjon om om OddsNetspill og OddsNet-tipsere:

* OddsNetspill er spill som går inn i OddsNets regnskap. Alle OddsNetspill fra starten av i 2000 har blitt arkivert i en database. Vi starter altså aldri "på nytt" i OddsNet ved å nullstille en tipsers regnskap eller lignende. ALLE spill som er satt teller med, og om en person slutter som OddsNet-tipser vil regnskapet og alle OddsNetspill den personen har satt bli liggende ute på OddsNet og telle med i våre regnskap fortsatt.

* Hittil er det postet over 17.000 OddsNetspill med en tilbakebetalingsprosent på ca. 110. Dvs. at hvis man har fulgt alle OddsNetspill slavisk ville man historisk sett fått tilbake 110 kroner for hver hundrelapp man satset.


* Bare de som er "offisielle" tipsere kan sette OddsNetspill. Her kan dere se hvem som er aktive OddsNet-tipsere akkurat nå.


* OddsNetspill kan bare settes hos de bookmakere/betting exchanges det er linket til i top-framen på OddsNet, og hos de statlige spilleselskaper i Danmark, Norge og Sverige. Årsaken til at vi har denne begrensningen er blant annet at det er lite realistisk hvis man kan sette spill hos alle bookmakere i hele verden, da svært få har mulighet til å ha kontoer hos så mange bookmakere.


* OddsNetspillene skal også være realistiske i den forstand at det er oddsen som står akkurat i det innlegget postes på ett av OddsNets fora som gjelder. Det teller ikke at den som tipser har spilt til 2,50 en halvtime før hvis oddsen er 2,30 i det innlegget postes. På samme måte gjelder det at hvis bookien eller statsselskapet (for eks. Norsk Tipping) krever at man spiller minst en dobbel må også OddsNetspillet være minst en dobbel. Man kan altså ikke bare plukke 1 kamp fra NT sitt program og bruke det som OddsNetspill hvis NT ikke godtar singelspill på det objektet.


Som dere kanskje ser prøver vi altså hele tiden å legge opp til at vårt regnskap skal være realistisk, og vi setter også vår ære i at alle tall og statistikker skal være riktig. Vi oppfordrer derfor alle som måtte se noe de mener er feil når det gjelder våre regnskap om å melde fra til oss.


Se forøvrig all statistikk for OddsNetspill og OddsNet-tipsere her.