Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Fem kan vinne!

Skrevet av: BT Karlsen 18.11.2011 11:16

En eneste runde gjenstår av sesong 12 av OddsNet-ligaen, men i kampen om ligamestertittelen er absolutt intet avgjort. Fem ulike deltakere kan fremdeles vinne den gjeve tittelen, alt avhengig av resultatene i avslutningsrunden! I flere andre avdelinger er det også meget jevnt og spennende, så det er duket for en svært nervepirrende sesongfinale.

Eliteserien har ikke vært spesielt velspilt denne sesongen, noe deltakernes totalodds avslører, men det en har manglet i kvalitet har en tatt igjen i spenning. Det har vært jevnt hele veien, og foran den avsluttende runden er situasjonen den at hvem som helst av fem deltakere kan stå igjen som vinner.

Slik ser tabellen ut:

1 SokndalHalifaxian   9 4 2 3 14 11.04
2 LutaLeiNå   9 3 3 3 12   9.52
3 heroan   9 3 3 3 12   6.97
4 keeg1   9 3 3 3 12   6.19
5 Roddick249   9 3 2 4 11   9.82
6 loftus   9 1 5 3  8   2.70
 
Det så mørkt ut for "SokndalHalifaxian" en stund, men tre strake trepoengere har bragt ham i førersetet foran avslutningsrunden. Han er den eneste som har skjebnen i egne hender, og vinner han avslutningskampen mot fortapte "loftus", er det ingen som kan forhindre forrige sesongs toer i å klatre helt til topps.
Klarer imidlertid ikke "SokndalHalifaxian" å ta 3 poeng, åpner det for en rekke andre muligheter og mulige ligavinnere. Hvem som helst ut av trioen som står med 12 poeng kan gå forbi ligalederen om "SokndalHalifaxian" bare skulle få 1 poeng i sin siste kamp. Skulle han tape kan til og med nestsisteplasserte "Roddick249" knipe ligamesterskapet! Det forutsetter i så fall at "Roddick249" vinner sin kamp mot "heroan", og at "LutaLeiNå" og "keeg1" spiller uavgjort.
Dersom det ikke er noe å gjøre med "SokndalHalifaxian", må de øvrige fire i ligamesterstriden konsentrere seg om å ta en av de to øvrige medaljeplassene og å unngå nedrykk, for to av de fire kommer til å rykke ned!
Det eneste som er sikkert er at noen kommer til å juble av glede, mens andre vil fortvile over det som måtte skje i den aller siste og avgjørende runden av sesong 12.

Åpent om opprykksplassene til Eliteserien
I 1. divisjon ligger det an til den tidligere doble ligamesteren "supermichael" gjør en snarlig retur til Eliteserien, da han er i førersetet i avdeling A før avslutningsrunden, og mye skal gå galt om det ikke ender med opprykksplass.
I avdeling B er det langt mer uvisst, og der har vi faktisk en situasjon som ligner veldig på den i Elitserien. For der har faktisk fem ulike deltakere fremdeles muligheten til å vinne avdelingen, da det kun skiller 2 poeng mellom de fem på den uhyre jevne tabellen.
Alle tabeller, resultater og statistikk finnes under "ODDSNET-LIGAEN" tredjenederst i menyen til venstre på siden.

Nedover i divisjonene er det også andre avdelinger der alt avgjøres i siste runde, så gjør klart for en spennende avslutningsrunde i OddsNet-ligaen!