Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Nok en thriller-avslutning!

Skrevet av: Moderator 13.11.2011 18:06

Eliteserien er full av dramatikk og nerver, nær sagt som vanlig, når kun to runder gjenstår av sesongen. Kun 1 poeng skiller mellom topp 4 og allerede i neste runde barker tetduoen sammen, nemlig "keeg1" og "SokndalHalifaxian".

"keeg1" og "SokndalHalifaxian" har en lang historie sammen i OddsNet-liga sammenheng. De har møtt hverandre hele 9 ganger så langt og "keeg1" har faktisk aldri tapt for sin neste motstander. Nå er de begge med i den durabelige kampen om ligagullet i OddsNet-ligaens formel 1-divisjon, og kanskje får vi en oppladning i ekte Muhammad Ali-stil før dramaet virkelig tiltrer? 

"Thrilla in Manila"
Boksesporten har nemlig hatt sine historiske møter, blant annet "Thrilla in Manila" der legendariske Muhammad Ali og nylig avdøde Joe Frazier barket sammen i det som virkelig engasjerte en hel bokseverden.

Ali var kjent for å fyre opp sine motstandere gjennom kraftig ordbruk og var på grensen til ufin og vel så det. Hvem har ikke sett pressekonferansen før ovennevnte kamp der Ali kom med en gummi-gorilla og repliserte følgende mens han denget løs på den;

"It's gonna be a thrilla, and a chilla, and a killa, when I get the Gorilla in Manila." Gorillaen representerte selvsagt Frazier...
 
Høflig tone
Nå pleier det å gå langt mer gemyttelig for seg blant duellantene i OddsNet-ligaen og man opptrer som regel som høfligheten selv ovenfor sine motstandere. For å friske opp i stemningen og ikke minst interessen rundt den meget spennende avslutningen kunne vi kanskje trengt en ny Muhammad Ali, John McEnroe, Petter Northug eller andre i samme kategori.
 
Ser man på Ali og McEnroe representerte de personligheter som gjennom sin væremåte, spesielt ovenfor sine motstandere, frisket opp sine idretter og virkelig pisket i gang en interesse man sjelden har sett maken til i senere tid. Dette gjelder i aller høyeste grad enten du elsker eller hater disse eksentriske personlighetene.

Image-building
Spørsmålet er selvsagt hvor langt man er villig til å gå for å få oppmerksomhet, og ikke minst kunne stå inne for det i ettertid. I summa sumarum handler det vel om å opparbeide seg et image og da må man ofte trå noen på tærne. Det skaper i hvert fall blest blant publikum og alle involverte og hadde vært et spenstig tilskudd til interessen rundt OddsNet-ligaen. Når det er sagt kommer man langt med å være politisk korrekt også, og i den anledning finnes det noe som heter å krydre kommentarene med humor av ulik grad :-)

Faktum er uansett, væremåte eller ikke, at Eliteserien nå går inn i sin avsluttende fase der spenningsnivået, i hvert fall blant de involverte, er til å ta og føle på. Tabellen nedenfor skulle være bevis godt nok;

1. keeg1                    8   3-3-2   12 poeng   6,19
2. SokndalHalifaxian  8   3-2-3   11 poeng   8,72
3. Roddick249            8   3-2-3   11 poeng   8,31
4. heroan                  8   3-2-3   11 poeng   6,97
5. LutaLeiNå              8   2-3-3    9 poeng   6,60
6. loftus                    8   1-4-3    7 poeng   2,70 

Vi avslutter med å ønske deltagerne lykke til og måtte den beste vinne :-)

For samtlige resultater, tabeller og annet, se OddsNet-ligaen i menyen til venstre.