Travsommer på OddsNet - konkurranse!
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Travsommer på OddsNet - konkurranse!

Skrevet av: BT Karlsen 08.06.2009 15:56

-saken er oppdatert 15.06.2009 13:46
Ukene som kommer står i hestesportens tegn på OddsNet, og vi inviterer i den forbindelse våre brukere til en konkurranse.
Meld deg på, del dine vurderinger og tips på OddsNets Travforum, og du kan vinne premier på inntil kr 5 000,-!

-saken er oppdatert 15.06.2009 13:46 med en presisering som finnes nederst i saken

Selve konkurransen er todelt, hvor første del består av å være med på utarbeide spilleguide til din norske lokalbane. Det vi ønsker her er litt informasjon om/ beskrivelse av banen og linker til lokale staller/kusker, lokalaviser med regelmessig informasjon i forbindelse med løp på aktuell bane eller lignende.

Andre del består i å skrive forhåndstips på Travforumet før løpene, der man starter en tråd på Travforumet for hvert løp innenfor V5/V65/V75-rammen med startliste for aktuelt løp og sine egne vurderinger. Hvis det allerede er startet en tråd for aktuelt løp poster man svar i den tråden og fyller på med sine vurderinger og gir eventuelle innspill til det andre allerede har skrevet om løpet. Eventuelle tips om spill hos bookmakere kan man gjerne poste via Mine spill-funksjonen vår, og om man starter ny tråd for slike tips eller poster dem i eksisterende tråd er valgfritt.

Denne delen av konkurransen starter i forbindelse med løpene førstkommende lørdag, og foregår frem til og med løpsdagen 12. juli.


Konkurranseregler

1. Meld deg på konkurransen ved å sende en e-post til support@oddsnet.com, hvor du skriver hvilken norsk lokalbane du ønsker å bidra med stoff om.
Det er mulig å melde seg på flere lokalbaner man ønsker å dekke. Du vil få tilbakemelding fra OddsNet om hvilken bane (eller hvilke baner) som blir "din/dine" og nærmere instruksjoner.

2. Alle som poster begrunnete forhåndstips på OddsNet Travforum i perioden 8. juni til og med 12. juli er også med i trekningen av premiene. Jo flere kvalifiserte bidrag man har postet, desto større er sjansen for å bli trukket ut (flere "lodd").

3. Premieringen er som følger:
 1. premie: kr 5 000,-
 2. premie: kr 3 000,-
 3. premie: kr 1 000,-
 4. premie: kr 1 000,-
 5. premie: kr 1 000,-
 Totalt kr. 11.000,-


Premiene utbetales som penger inn på spillekonto hos en av OddsNets samarbeidspartnere.

 

Vi vil også tilby flere av dere som bidrar med informasjon til spilleguiden og som poster forhåndsvurderinger en fast rolle når det gjelder bidrag til aktuell lokalbane.

-------------

PRESISERING

Det er altså flere ulike måter å delta i konkurransen på:
- å bidra til å utarbeide spilleguider (foregår per e-post med support@oddsnet.com)
- å starte forhåndsdiskusjoner/ skrive forhåndstips på Travforumet
- å ellers bidra i løpsdiskusjoner på Travforumet
- å poste egne begrunnete konkrete tips (H2H/vinner/plass osv.) på Travforumet

Ethvert bidrag gir deg "lodd" i loddtrekningen og mulighet til å vinne premier. En behøver ikke å delta på alle de ulike måtene i konkurransen, og alle som på en eller annen måte har kommet med kvalifiserende bidrag på OddsNet i konkurranseperioden, er med i trekningen av premiene.
Dess mer du bidrar dess flere "lodd" får du i loddtrekningen.
Et velkvalifisert bidrag i utarbeidelsen av spilleguider kan gi minst 10 ganger så mange lodd som et enkelt innlegg i en løpsdiskusjon - dette vurderes subjektivt av OddsNet.