Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Bekymret for spillingen din?

Skrevet av: Moderator 04.10.2011 22:01

OddsNet.com har fra Blå Kors i Oslo mottatt informasjon om et nytt og veldig interessant kurstilbud for personer som spiller ferdighetsbaserte pengespill som poker og odds. Kurset passer best for dem som spiller en del og er redd for at det påvirker livet negativt. Vi anbefaler alle å lese hva psykolog/prosjektleder Pål F. Helland ved Blå Korssenteret skriver om kurset!

Kurs ferdighetsbaserte pengespill.

Vi starter kurs for personer som spiller ferdighetsbaserte pengespill og som er bekymret for sitt forhold til spill. Pengespill (poker/odds) som er basert på kunnskap og ferdigheter skiller seg på viktige områder fra rene tilfeldighetsspill. Mange som spiller slike spill føler seg misforstått i møte med venner, familie og profesjonelle hjelpere. Vi lager derfor nå et eget tilbud til poker og oddsspillere. Kursledere er Rolf Brumoen (sosionom) og Pål Fylling Helland (psykolog). Meld deg på til Pål F. Helland: tlf 400 33 596 eller pal@bks.no. Ta gjerne kontakt ved spm.


Hvem passer kurset for?
Du spiller odds eller poker og er bekymret for om spillingen din påvirker livet i en negativ retning. Du bør ha et ønske om å gjøre noe med denne bekymringen, feks å spille mer kontrollert, spille mindre eller å kutte ut i en periode. Du trenger ikke å ville slutte å spille.


Når/hvor?
Kurset starter torsdag 27.10 kl 17-19 og er samme tid hver torsdag frem til 15.12 (i alt 8 samlinger). Sted er Blå Kors senters lokaler i Storgata 38, Oslo sentrum.


Hva lærer du?
- Bli klar over målsetninger/verdier i livet og ta beslutninger om hvordan du ønsker å ha det: Bli sjef i eget liv!
- Lære om endringsprosesser og hva som skaper motivasjon.
- Hvordan ta kontrollen i utfordrende situasjoner.
- Hvordan ta kontroll over tanker og følelser.


Hvorfor kurs?
- Ikke alle som er bekymret for sitt forhold til spill trenger å gå i behandling.
- Gratis og du trenger ikke henvisning fra lege
- Utenom arbeidstid
- Møte andre i samme situasjon
- Kurset kan også være nyttig som tillegg til annen behandling for de som ønsker det.


Spørsmål og svar:
Må jeg fortelle mye om meg selv og min bakgrunn?
Du velger selv hvor mye du ønsker å fortelle. Når det er sagt så er det ofte nyttig at kursdeltagerne utveksler erfaringer. Vår erfaring tilsier at mange synes dette er noe av det mest nyttige med slike kurs, det å møte andre i samme situasjon.


Kan kurset gjøre meg til en bedre poker/oddsspiller?
Vi tror ikke at vi kan gjøre noen til dyktigere spillere men du kan kanskje bli flinkere til å ha et balansert forhold til spillet.


Poker og odds er to veldig forskjellige spill, hvorfor blande de?
Poker og oddsspill er ulike, men har det til felles at spillet er påvirket av kunnskap og ferdigheter. Dersom det er stor nok pågang av deltakere kan det bli aktuelt med rene odds/pokerkurs senere.


Med vennlig hilsen
Pål F. Helland
Psykolog/prosjektleder
Blå Kors senter / spillkontroll.no