Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Moldegull utbetalt!

Skrevet av: Moderator 03.10.2011 11:21

Å påstå at Bet24 sin oddsmanager i Norge er en svært dedikert Moldefan vil vel være å overdrive, men han innser at gullet inneværende sesong havner på Røkkeløkka. Vi tror de personlige følelsene er veldig delt når Moldegull allerede nå utbetales.

...og om noen lurer: Han er Aalesundfan på sin hals!

Uansett, denne pressemeldingen har vedkommende og Bet24 i morgentimene sendt ut. OddsNet.com velger å tolke oddsen for neste sesong at Sarpsborg08 allerede er i Adeccoligaen:

De av spilleselskapet Bet24s kunder som hadde spilt på gull til Molde våknet til en hyggelig overraskelse mandag morgen. Gullet er nå betalt på Ole Gunnar Solskjærs menn.

Etter Moldes seier i Tromsø søndag kveld skal det mye til for at Molde ikke stikker av med seriegull, så lite at det nå ikke nytter å selge odds på de så og si nybakte seriemesterne. Med tre hjemmekamper av fem og en ledelse på 10 poeng anser ikke bookmakeren det lenger som mulig at gullet kan ryke.

 

   -Vi kan liksågodt gi dem pengene. Nå er det avgjort, det er ikke noe mål og mening for oss å holde på kundene sine penger lenger. Skal man regne ut sannsynligheten for at Molde snubler så vil man sitte igjen med et langt regnestykke som forteller at det er omlag samme sjanse for dette som at Drillos vinner EM neste år, med promille. Ole Gunnar Solskjær har lagt Norge for sine føtter og vunnet seriegull med Molde. Dette er velfortjent fra et spennende og kontantspillende fotballag. Nå handler spenningen om medaljene og om IK Start kan overleve,  sier oddsmanager i Bet24 Stian Røsvik Bjørstad.

 

Ikke favoritter neste år.

 

Samtidig som spilleselskapet har avgjort at de ikke vil tilby spill på norsk seriegull mer i 2011, lanserer de som første bookmaker odds på Tippeligaen 2012. Gullrival Rosenborg er gjort til favoritter og ved siden av Molde er Vålerenga og Viking gjort til de største outsiderne.

 

   -Rosenborg hadde vært mer med i gullkampen i år om de ikke hadde hatt den trøblete innledningen på sesongen som de hadde. Janne Jönsson har vunnet tippeligaen før og har nå fått tid på seg til å gjøre det igjen. Etter at Dockal og Chibuke kom til Lerkendal ble de nok en gang landets beste fotballag. At vi anser Vålerenga og spesielt Viking som har slitt mye i år som kandidater, handler mest om ressurser. Begge lagene har gode unge spillere som Dahl Hagen, Singh og Fellah i Vålerenga, Berishabrødrene og Lanlay i Viking. Samtidig som de begge har en rekke rutinerte spillere fra toppnivå i inn- og utland tilgjengelig. Om de to lagene vil ordentlig neste år så vil de kunne seile opp der, sier samme Bjørstad

 

Odds fra Bet24:

 

Rosenborg                 2.75

Molde                       5.00

Vålerenga                  7.00

Viking                        7.00

SK Brann                   10.00

Tromsø                      15.00

Aalesund                    30.00

Stabæk                      30.00

FK Haugesund            50.00

Odd Grenland            50.00

Strømsgodset             50.00

Fredrikstad                75.00

Lillestrøm                  75.00

Start                        500.00

Sogndal                    500.00

Hønefoss                1,000.00

Sandefjord              1,000.00

Sandnes Ulf             5,000.00

Ham/Kam                 5,000.00

Ranheim                  5,000.00

Bodø/Glimt               5,000.00